Julafton 2/3

Så blev datumet 26:e och jul numer 2 stod på schemat

Det var kallt men fint ute!
Lillebror
Milla
Olaf var även med!
Middag och sedan julklappsutdelning! 
Bygga ihop julklappar
Och så söta Pelle som kvällen till ära var cowboy

Linnea, Linus och Molly.

 
Tog oss en promenad ut i skogen dagen före julafton för att ta lite kort på dessa tre. Nu har de åkt tillbaka till Jönköping men det var fint att ha dom hemma under julen!

Julafton 2014

Och så blev det julafton, lite för fort som det alltid känns varje år.
Vi har som tradition att öppna julstrumpan på morgonen, Molly fick också en såklart! 
Sen gjorde vi oss redo för dagen, Molly med röd rosett.
Linnea och Linus
Jag och lillebror.
Mamma och pappa
Sen tog vi oss en promenad till vår faster, det var så fint ute!
Hos Susanne åt vi julbord, spelade spel, missade kalle anka och tillslut kom även tomten!
Senare på kvällen for vi till mormor där vi åt lite mer julbord och ba myste
Kvällen avslutades med både nytt te och ny kopp som jag fått i julklapp. En fin julafton 1/3 för imorgon är det julafton 2/3 som gäller och 3/3 på söndag! Godjul!
 
 
 
 

Tjugonde december.

 
Mamma och pappa har köpt en liten dröm till maskin, en mjölkskummare! Så gör nu egna cappuccinos här hemma varje gång kaffesuget gör sig påmint. Annars idag då köper jag klart alla julklappar och gör mig redo för julmys ikväll. 

18 december.

 
Min matta gör sig bra för golvpicknick har vi upptäckt. Igår var Lina och Mimmie över då vi hade knytis och julmys, blev mest en massa prat och skratt som sig bör!
 
Idag har jag krigat med html och css-koder då vi i skolan lär oss att designa egna hemsidor, svårt men roligt (känns lite som att man har makt över internet då man börjar förstå alla koder haha) och krigat med min resväska som svämmar över med grejer då jag åker hem till Skellefteå imorgon.
Ikväll springer jag och Hanna fram och tillbaka till tvättstugan och där emellan ska vi även hinna med en öl på Lottas som avslutning med musikhjälpen. 

Vart du vill så fort du kan.

 
Turen jag har som har dessa två, Hanna och Nelly. Ikväll har vi bakat citronkladdkaka, haft picknick på mitt golv, pratat böcker och annat vettigt och tagit vara på kvällen nu då vi inte ses på nästan 3 veckor. Hur ska det gå? 

For you i know i even try to turn the tide.

 
Hälften av december har gått men så mycket till julstämning infinner sig inte. Men ska försöka ändra på det nu i veckan med julmusik, julfilm, julmys med vänner och lussekatter. Sen hoppas jag även på att modernatur vill hjälpa mig på traven genom att sluta ge Umeå regn och istället ge oss snö. 
I skolan håller vi på med roliga saker som att jobba i InDesign men även fast det är kul ska ett litet jullov och lång viselse i Skellefteå bli fint. 

RSS 2.0