Don't look back, you´re not going that way.

 
I september köpte vi biljetterna och i fredags var äntligen dagen här! Vi steg upp tidigt för att först åka till Umeå för att sedan flyga till stockholm därifrån. 
Vi hann en liten sväng i några butiker innan vi åkte till vårat fina vandrarhem och gjorde oss klara för kvällen. Vi tog oss ut till Friends arena för att mötas av denna kö. Tänk er den längsta kön ni kan tänka er, och så tänker ni att den är lite längre än det. Ungefär så lång var kön, vi hann förlora hoppet om att komma in i tid. Men vi kom in lagomt till att höra lite av slutet av förbandet. Glada och förväntansfulla!

Sen kom dom äntligen ut på schenen och jag behöver nog inte ens säga att dom var bra! Kan typ dö lycklig nu, hehe
Löradgen gick vi tre fattiga på stan i hopp om att inte hitta något som var allt för fint och allt för dyrt. Tröjan ovan fick följa med mig iallafall och räddar nog en av kvällarnas outfit på Bråvalla. På kvällen tog vi det lugnt, åt middag och köpte lördagsgodis. Söndag innebar tidig morgon och flygresa och buss hem efter en riktigt bra och rolig helg!
Idag är vädret sämst med hagel, sol och allt där emellan. Passar på att se alla avsnitt av Sandra och Michelles podcast på svtflow, helt okej tidsfördriv på en måndag. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0