Uh huh honey.

En sån bra dag denna torsdag har varit!
Solen sken, himlen var blå, jag och Nelly skrev klart vår b-uppsats och skickade in (!!!!) asså underbar känsla!! Firade med att gå på stan en sväng, njuta av solen och ba chilla i lugn och ro för det har en ju inte riktigt kunnat innan. 
Det underbara vädret fortsatte och vi for och hejade på vår klass brännbollslag som tränade inför yran som är imorgon. Igår kväll hade jag och Hanna bakat två stora dammsugare och köpt bubbel till Nelly för hon fyllde år i söndags. Vi överraskade henne nu med sång för full hals och åt sedan upp dessa goda skapelser med hjälp av resten av klassen. Mys!

Imorgon kl 09.30 gäller det, då spelar Nederlaget sin första match och vi ska heja som aldrig förr! Sen kl 12-15 ska jag sända radio, Brännbollsyran och Umeå studentradio har ett samarbete i år, så vi kommer sända ut över ängarna där matcherna pågår, det blir kul!! Sen hem, svira om och korka upp vinet för att dansa, dansa, dansa till Maggio!!

26 Maj.

slkfjlsd IMG_9550red IMG_9715redIgår råkade detta linne följa med mig från Ginatricot. Den får nog göra sin premiär i helgen på yran. Med ungefär hundra lager kläder över såklart eftersom det kommer väl va svinkallt haha. 
 
Idag har jag varit ledig, längesen något sådant hände, att man fick va ledig mitt i veckan. Tagit vara på den på ett ganska vettigt sätt iallafall. Skrivit lista och bockat av massa grejer som inte hunnits med riktigt. Men snart ska jag snöra på mig skorna och vandra ner mot stan med vänner för att heja på vårt fotbollslag Klintarna. Håller alla tummar och tår på att det inte börjar regna. 

Det är fjärilarna i magen som berättar att det händer något större i hjärtat.

Helgen har varit en lugn och en fin en.
 
IMG_9611red
På fredag, efter att ha suttit på skolan hela dagen med fix och trix på uppsatsen med Nelly, så tog jag bussen till Haga för att laga middag tillsammans med Lina och Mimmie. Vi gjorde hemmagjord pizza, med rödlök, zucchini och rostade pinjenötter. Den blev SÅ GOD!! Till det drack vi vin, pratade om allt som hänt sen sist, åt efterrätt och tittade på film. 
 
Lördag-dag gjorde en saker som att ligga i sängen lite för länge och se lite för många vänner-avsnitt efter varandra men även tog tag i den där tvätten som stått och skrikit på mig. På kvällen hejade vi på Måns, från att ha varit sjukt oinsatt till att skrika och jubla åt tv:n. Och vi vann ju, vilket ingen kan ha missat.
 
Söndag så ringde lillebror och frågade om jag vill med på picknick? ehhh jaa! sa jag och slängde mig på cykeln.
 
IMG_9665red
 
Vi hittade en lämplig gräsplätt. IMG_9639redDukade upp. Asså omg dog va gott IMG_9641red JORDGUBBSPREMIÄR!! IMG_9650redAllt omkring oss va grönt. IMG_9648red IMG_9673redHimlen var klarblå.
Untitled-1Så vi la oss ner och njöt, hittade olika figurer i molnen tex en räka och en sjöhäst. IMG_9676redOch njöt även av denna utsikt, helt okej ju. Gröna blad, blå himmel och sol.  IMG_9698redSen gick vi in och kollade Jimmy Fallon klipp på youtube för det började blåsa kallt. IMG_9704red Asså dessa hundögon! <3
 
Det var den helgen. Nu : koka te och ladda upp för en minst sagt fullspäckad måndag. 

En tisdag i maj.

 
För ett tag sen då jag fortfarande hade skapligt med pengar på kontot köpte jag dessa underbara blommor, piontulpaner tror jag de kallas. Var en fröjd att komma hem och mötas av dessa. Nu är det tyvärr inte lika mycket fröjd då de blommat ut och jag räknar ner dagarna tills csn kommer igen. Annars har livet inte förändrats så vasligt. Premiärbesökte båten i helgen, det var kul, skriver massa b-uppsats och dricker en massa citron och ingefära te för att bli av med förkylningen som aldrig vill ge sig. Börjar dock se ljuset i tunneln på de båda sist nämnda.  

Om jag kunde säga ord som egentligen är enkla, att jag älskar ditt skratt, som kommer så sällan.

Livet at the moment:
 
 
Lite såhär såg söndagskvällen ut då vi planerade Goda Nyhet. Fika, kaffe, planering, mest en hel del prat om annat och google earth besökte massa coola platser.
 
 
I min pyttelillamini hall är det ett sko-kaos eftersom vädret inte riktigt kan bestämma sig om det ska vara sol eller regn. 
 
 
Vi skriver B-uppsats vilket varje morogn resulterar i en väska överfylld med böcker och en termos full med kaffe (som ändå inte räcker) men det är ganska kul ändå för jag skiver med bästa Nelly och om ett intressant ämne. 
 
 
Kvällarna ser mest ut såhär då en är helt mos i huvet efter uppsatsskrivandet. Serier+te+sängen är mina bästa vänner för tillfället. (förutom ikväll då jag varit hos lillebror och Linnea och äntligen tagit tag i att börja se Hobbit filmerna. Film 1 av 3 sedd och nyårslöften från 2013 är äntligen påbörjat!) 
 
 
 
I klädväg ser jag ut lite såhär. Att båda ens jeans går sönder samma vecka och en inte har råd att köpa nya, kanske är bra. För att då tvingas till att ta fram de plagg en inte riktigt vågat använda innan. Min jenaskjol, som legat i garderoben i väntan på rätt tid. Det var tydigen igår. 
 
Lite så ser väl livet ut nu. 

Nej jag håller inte kvar i gamla känslor. Jag har bara inte hittat några nya än.

Torsdag var en känslomässig storm då vi sa hejdå till älskade Bertil♥ Jobbigt men samtidigt fint. 
 
På fredag var det radiogala.
Då en fick känna sig fin, äta trerätters, prisutdelning då en fick applodera och heja på vinnarna och dricka bubbel.
 
 
Lördag blev en lugn en med grillat till middag och film med glass på kvällen. Och idag har vi söndag då jag gör sånt där man gör på söndagar. Så som att tvätta, städa och pluggar. Och nu har även min blomma fått en kruka som sällskap. Både den lilla gröna på bilden ovan och den gråa är från Lagerhaus för den intresserade.  
 

Sötpotatissoppa.

 
Idag har jag provat på något nytt. Och gott blev det! Sötpotatissoppa med getost och mynta enligt detta recept. Åt det framför intervjun med Bruce Jenner som jag tycker alla borde se! Finns på svtplay för den intresserade.
 
Annars så mycket måndag över denna måndag, jag och Nelly har filat lite mer på B-uppsattsen och suttit ute i solen och läst genusböcker mest hela dagen. Så ändå helt okej ju! 

I will live sincerely.

Såhär såg min helg ut för två veckor sen:
Gick på akademibokhadeln och kollade på fina bokomslag, gick på bildmuseet och var kulturella. Drack kaffe ur en ny mugg och mamma var i Umeå så vi åt go middag tillsammans på Rost. 
 
Ungefär såhär såg gårkvällen ut:
 Inte en traditionell valborg med grill och brasa men fint var det ändå!
 
 
Och lite såhär har denna dag sett ut: 
Jag tog tag i livet en aning och städade här hemma medans jag lyssande på Mumford and sons nya album. Här har vi Lorentz, som hänger lite ensamt över min säng. 
Men han kankse snart får sällskap av denna blommiga skapelse.
Jag gick och köpte mig en blomma också, nu står den där och väntar på att få sällskap av en kruka och kanske en till liten blom-kompis! 
Och så helt plötsligt har vi maj och ikväll ska jag gå på bio med skaran som skådas där uppe. 

RSS 2.0