29 Januari.

Fri från skolmåsten idag så fyllde dagen roliga och bra grejer istället. Roliga saker som..  
IMG_4881gretafiiinMöta upp Greta för att cykla till denna drömmiga lägenhet som ska vara med i nästa Hemma hos-repotage i Vertex.
 
IMG_4890redOch SOLEN idag! Så underbart! Nästa nummer av Vertex kommer ut i slutet av februari och visar er då hur fint Jennifer har det! Efter intervju och foto cyklade vi hem igen.
 
IMG_4967redFöljde med Linus och Linnea (som har sovit hos mig från i onsdags till idag, kul!) till Holmsund för att kolla på lägenhet, så fint där! 
 
IMG_5021redDom släppte sedan av mig på skolan och jag mötte sedan upp Enklast för att ta porträttbilder till hemsidan. Och för en som är van att vara den som alltid står bakom kameran kändes det lite nervöst. Men blev nog ganska bra ändå.
 
IMG_5027red
Passade på att ta lite gruppbilder också men här är kanske en vi inte kommer använda haha
 
Sen hade vi möte med en ny potentiell kund, snackade ihop oss lite och tog sen helg! Det var den fredagen, tänker att alla dagar borde få vara såhär, då en får fylla dagarna med roliga och spännande uppdrag!
 
Helgen är efterlängtad och blir nog en fin en då mamma, pappa och mormor kommer hit imorgon över dagen och annars bjuder den på vin, spelkväll och bio.    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0