9 Maj

Hur fortsatte dagen den 1 maj då? Joo vi beställde pizza och dukade upp på balkongen och för det var stålande sol, alltså perfekt bakishäng. 
IMG_8451red
 
IMG_8462red
 
IMG_8473 (1)red
*livsnjut* 
IMG_8477red
 
IMG_8488red
 
IMG_8491red
Lunch gick över till eftermiddagskaffe  
IMG_8507red
 
IMG_8513red
 
IMG_8523red
Här låg vi ute och lyssnade på Zara Larsson, pratade om gårkvällens äventyr och fyllde på kroppen med D-vitamin tills klockan slog middagstid. Då åkte vi in till stan för att äta middag på Vapiano, innan vi vinkande av Mimmie vid Arlanda express. Elins plan hade dock blivit försenat så vi tog en promenad till Kungsträgården för att kolla på körsbärsblommorna och tog en glass innan vi även vinkade av henne. Fin helg!!<3 

4 Maj

Förra helgen var vi helt plötligt fyra som bodde i vår lägenhet då Elin och Mimmie var på besök! Vi började lördagen med att äta brunsh på Greasy Spoon och strosade sedan runt på stan. Mottot för dagen var Ingen stress. När vi kände oss nöjda åkte vi hem till Kungsängen igen!  
IMG_8426red
Där lagade Mimmie middag i from av älg (som hon ringt till sas och frågat om det var okej att ta med i väskan, asså äkta norrlänning<3) till det åt vi potatis, massa sås och vin. Mmmm säger jag bara! 
 
IMG_8437red
Sen förflyttade vi oss till soffan och fortsatte kvällen med varsin godispåse och pratade oss igenom alla tv-program så vet faktikt inte ens vad vi såg på. 
IMG_8442red
Medan himlen var såhör vacker och vi hade hunnit bli lite lulliga på vinet så gjorde vi lite kaosartat iordning kycklingsalladen till morgondagen för då skulle vi till... 
Uppsala!! För att fira valborg, tre (!!) timmar senare var vi framme pga omfattande elfel som gjorde att pendeln inte gick som vanligt och sedan obehöriga på spåren påväg in i Uppsala så pendeln bara kunde köra 7 km/h.. MEN vi kom fram! Tryckte i oss en korv och kaffe från pressbyrån för att hitta igen energin och kom sedan fram till..
Ekonomikum!! Smockfulld av folk och vi dukade upp vår kycklingsallad, massa jordgubbar och korkade upp bubblet! Mycket bra dag med häng i parken och solen, gick emellan olika kompisgäng, blev uppbjudna i en studentkorridor, hamnade på fest hos en gammal fadder och vän, spelade beer pong, tryckte en till korv på pressbyrån och tog pendeln hem igen. Mycket fin valborg!  
 
 Morgonen efter var hela vår lägenhet som en stor säng och vädret var om möjligt ännu bättre än dagen innan, men vad vi gjorde då det tar vi en annan dag!  

RSS 2.0