There are so many kinds of beautiful.

Hade en sådan bra helg med Bio på fredag (catching fire, såååå bra) och födelsedagsfirande av lillebror som fyllde myndig. 
 
På kvällen var det fest hos Isabell där en del av te3a var, himla fint att få träffa dom igen. Sedan for vi ut och dansade och hade det kul.

Söndag bjöd på loppis med mormor, utbildningsförvirring och filmkväll med Frida och Mimmie.
 
Idag är jag inne på min fjärde arbetsdag efter sjukskrivningen, känns bra att vara tillbaka. Och jag beställer bikinis såhär i vintertider, för de två kallaste och tråkigaste månaderna kommer jag befinna mig i varmare breddgrader. 
 

Replace fear of the unknown with curiosity.


Lite av min helg i bilder:
1/ bjöd bror min på fika 2/ redo för festligheter 3/ jag och Daniel innan utgång 4/ fika och väldigt rolig teater med mamma på waynes. 
 
Och idag tog jag och mimmie oss ett steg närmare asien-resan då vi vaccinerade oss, idag är det exakt 2 månader tills vi far! ( lyckopirr i magen som förtjänar några extra uttropstecken!!!)

Jag var nog någon annan innan jag kände dig.

 
 
 
 
Fredag, wiihoo! Har en bra helg framfrör mig med idolmys, festligheter och teater. Just nu lyssaar jag på detta och undrar hur jag kunde ha missat denna unga man?

Your voice was the soundtrack of my summer.För någon dag sedan tog jag och stina oss en fika på Ainas. Som sedan följdes av en liten secondhand runda, då jag köpte två söta guldhus som ska få fungera som julpynt, och en långklänning för 40 kr som nog kommer bli sommarens favorit (synd bara att det är ett tag kvar tills dess)
Idag premiäranvänder jag mina vans och premiärbesöker systemet. Annars gör jag sådanna där saker som att hämta ut mitt nya pass, gör några ärenden, tar bort stygnen från operationen, ser newgirl och dricker kaffe. En ovanligt produktiv dag från min sida. 

First we feel. Then we fall.


Har haft en fin helg som har innehållit: fika på Waynes med familjen, första dagen efter operationen utan bandage( att ha jeans var lite eufori för en som bara haft mjukiskläder i två veckor), filmmys, firat pappa på farsdag och ikväll har jag och bror börjat spela in årets julhälsning. ( för att se förra årets julhälsning, klicka här)  

En onsdagslista.

Hallå! vad gör du?
Sitter hemma i soffan, lever mitt liv som sjukskriven. Hade tänkt försöka mig ut på en cykeltur idag för att hämta ut mitt nya pass. men ångrade mig då jag såg snöslasken.. så istället tvättar och hänger jag tvätt, ser greys och pillar lite i photoshop. 
 
Hur ser du ut just nu?
 
 
Vad är det bästa med onsdagar?
Att halva veckan har gått, lillördag, halvvägs till helg.
Ganska tragiskt att man hela veckan spenderar sin tid med att längta till helgen. Man borde ta vara på tiden lite mer.( säger jag som starkt ogillar uttrycket carpe diem)  
 
Nämn tre saker du längtar till:
1, Asien, vi bokade flyg och boende igår OCH JAG HÅLLER PÅ ATT SPRICKA AV PIRR I MAGEN!
2, Springa. Kanske låter som en skum sak att längta till, men för en som inte kunnat springa 200 meter utan att få kramp på 4 år, ska det bli så himla fint. 
3, planerar att göra en ny tatuering, en lite större än den förra den här gången.
 
Nämn tre saker du oroar dig över:
1, Asien, haha, så mycket som kan gå snett (med resor, boende osv) och det gör det lilla kontroll freaket i mig lite tokig. Men ska försöka få kontrollfreaket att gå in i semester-mode och kanske se det här som en övning i att man inte behöver ha koll på precis allt hela tiden. 
2, Att operationen på benhinnan inte blev bra.
3, Framtiden, mest hela tiden. Men jag vet ju att allt kommer att lösa sig i slutändan. 
 
Vad ska du göra i helgen?
Den är fortfarande oplanerad, vilket betyder full av möjligheter!
 
Vad önskar du dig?
Min önskelista inför jul ser rätt trist ut med reseväska, sovsäck osv
Men om jag får vara orealistisk så önskar jag mig en kattunge, ett duntäcke och leopardmönstrade vans.
Bild
 

Every day is a beautiful day. Some are just nicer then others.

I går var det då äntligen min tur att fylla 20
Jag bjöd släckten på tårta och kaffe och öppnade lite pressenter.
Jag fick bland annat:
Väska från Åhlens
Jättefint kakfat som farmor själv dekorerat!
Och två fina halsband av Linnea.
 
På kvällen gick jag och stina på bio och såg Gravity, himla bra film! 
 

RSS 2.0