Sista september.

Min lördag började med stress och nervositet men tillslut blev 3 one direction biljetter mina, Frida och Sofies( är så töntigt-jäkla-överlycklig över detta). Sedan blev det stress till bussen och en 2 timmars bussresa till Lycksele.
Väl framme köpte vi en munk och varma chips på Lycksele marknad. Och målade naglarna med så mycket glitter som möjligt eftersom vi skulle på fest med ”glitter och glamour” tema.
 
Festen var väl uppstyrd med fem-kamp och priser, en av kamperna var kropp mot kropp. Och på andra bilden har vi Glittertjejerna minus vår saknade fjärde medlem.

Sedan blev det utgång på hotellet. Dansade mest hela tiden och hade himla kul! I söndags bakismyste jag och Mimmie med godis och newgirl innan bussen gick hem mot skellefteå igen.

Idag är det måndag och tillbaka till verklighet. Min verklighet är att göra exakt samma jobb fast på en annan arbetsplats en månad framöver. Och det funkar ju det också.

 

Därför ska jag dansa genom alla problem jag har, med stängda ögon ser jag klart.

 
 
Just nu sitter jag på bussen påväg till Lycksele för att hänga med denna brud.

130923

 
 
 
Andades lite höstluft med mamma igår och passade på att fota lite.

Some people come into our lives, leave footprints on our harts, and we are never the same.

Min helg började med fredagsmys med Mimmie och Frida.
 
Ledig lördag, så helgen fortsatte med en dag på stan och lunch på Waynes.
 
Med mormor, mamma, Danne och söta kusin Saga.

Fick med mig några grejer hem, bland annat en ny jacka och en murgröna som nu pryder min hylla.

På kvällen blandade jag och Tove våra filmsmaker genom att välja en film var, hon valde skräckfilm och jag valde gråtfilm. En bra helg.

 

Lördag 21 september

Lite mer Linus och Linnea
 
 
 
 

Linus och Linnea

 
 
 
 
Den sista är min favorit.

Preview

 
Fotat Linus och Linnea idag, här ovan ser ni en liten preview.

It is what it is and it was what it was.

 
 
 
 
Gamla bilder, ny redigering. 

54

Tycker töntigt mycket om att fylla år och har nedräkning från typ dag 180 ( nu är det bara 54 kvar, wiihoo) Fyller icke tonåring i år, alltså 20, känns som en fin ålder. Gör önskelistor töntigt tidigt också. Så här ser den ut just nu.
 

Let´s find some beautiful place and get lost.

 

Denna söndag är jag för rastlös för att bara ligga hemma och ta det lugnt och umgås med mig själv hela dagen. Så far och ser Fridas match med bra sällskap, bestämmer mig för att ta en promenad hem, lyssnar på podcasts och hinner andas lite. Får ett ryck från ingenstans och städar mitt kaos till rum. Räknar betyg och räknar om dom igen, kollar utbildningar och känner en liten längtan i magen inför att börja med studentlivet.

Och försöker ignorera det faktum att det är måndag imorgon.


What a shame that we all became such fragile broken things.

 
I torsdags bjöd mamma och pappa på middag på matfesten, som ett litet hejdå då de i fredags åkte till Barcelona.
 
I söndags läste jag ut en man som heter Ove typ topp 3 av böcker jag läst. Så fin blandning mellan att få skratta och vilja gråta. Och kärade ner mig lite mer i Harry Styles på kvällen då jag, Frida, Sofie och Norna såg one direction filmen på bio.
 
I måndags tog jag tag i mig själv och for på ett core-pass. Känner att höst stavas nystart i mitt liv då det gäller träningen. Och i tisdags köpte jag en ny skjorta och levde lite på shoppingruset.
 
Idag har jag varit trött men glad, jobbat och extraknäckt som mattelärare nu på kvällen med finfin lön i form av gofika och kaffe
 

RSS 2.0