Whoever said the small things don´t matter has never seen a match start a wildfire.

 
Jag har gått och blivit Umeå-bo. För att plugga journalistik, media och kommunikation i några månader. Är nu hemma i Skellefteå över helgen men på måndag börjar det på riktigt. En ny stad, nya utmaningar och en ny start. Nu provar vi om vingarna bär. 

Partyparty

Igår stod partyparty på schemat!
Spelade beer pong såklart! Här är Emma, Sofia och Viktoria,
Och mitt lag med Sandra, Daniel och Mimmie. Vi förlorade dock
Jag hade gjort hemmagjorda mojitos
 
Såhär många cyklar har det nog aldrig stått utanför mig
 
Sarah var också där!
 
Kvällen avslutades på verandan och när vi cyklade hem var det sådär kallt så det kändes som att fingrarna skulle gå av och jag antar att man nästan (men bara nästan) officiellt kan säga att hösten är här. 

14 AUGUSTI.

Idag har varit en dag då jag längtat tillbaka till Asien lite extra mycket. Kunde inte riktigt hantera då låten till vår video började spelas på radion idag på jobbet.. haha.
Självplågade mig själv med att titta igenom bilderna därifrån också. 
 
♥♥♥

Spelkväll

 
 

Om vingarna bär.

 
Kom på att jag har ju inte visat min senaste tatuering. Såhär ser den ut iallafall och vi firar en månad idag.
 
 
 
 

And if the music is good you dance.

Lite gott och blandat från veckorna som varit.
 
Gjorde iskaffe här om dagen då värmen var sådär överallt att den inte gick att fly, vem vill då dricka varmt kaffe? Men för en som är lite halvt beroende fanns ju denna lösning. 
10 Augusti idag då, min sista dag på schemat! 💃😌🎉😁

Femte Augusti

 
 
Helgen som har varit nu var min första helt lediga helg denna sommar, det firades självklart med fest. Började kvällen hos Sofie med ett härligt gäng och sen fortsatte kvällen med dans i verandans lokaler, bra sätt att spendera en ledig lördag! 
Annars så har jag försökt ta vara på sommaren och ledigheten så mycket som möjligt genom att tillexempel fara till byske med fina väner, äta lunch tillsammans och ba njuta. Läsa, äta glass på ainas och sitta på bryggan och doppade fötterna i älven. Ha picknick på rovön, gå på loppis och ikväll äter jag Italiensk glass med vänner. 

RSS 2.0