En timme av en lördagskväll.

Igår slutade jag 21.00 och skulle börja 07.00 dagen efter och tänkte att jag gör det bästa av de få lediga timmarna jag har, det var ju trots allt lördagkväll! For till Myckle där ett härligt gäng hade festligheter, bland annat dessa två var där↓
syskonkärlek
 
Jag kom lagomt till beer pong spelandet
och ungefär efter det slog klockan hemfärd för mig. En timme som gjorde sig så mycket bättre i sällskap av fina vänner än sällskap av soffan och tråkiga tv-program. Klart man ska ha lite trevligheter på en lördagkväll även fast en far hem 22.00 och väckaren och står på 05.45 dagen efter.
 
 
 
 

Ikväll så skapar vi nya minnen.





En massa random bilder från mobilen.
 
 
Jag jobbar rätt så lite men dock varje helg så tar vara på lillördagarna. När jag är ledig försöker jag överleva i denna sjuka värme ( som jag är tacksam för då Junis väder var ett skämt) genom att samla härliga gäng och fara på olika stränder. Jag börjar vänja mig vid att håret är så mycket kortare än vad det brukar och jag läser massor. Dagdrömmer ganska mycket men framtidsplanerna börjar nu få lite stuktur och kontrollfreaket börjar äntligen kunna andras lite kontrollerat igen. 

What a terrible mistake to let go of something wonderful for something real.

I onsdags, då jag var helt slut efter jobbet, så var det sådär fantastisk fin kvällssol. 
Satt ute på altanen och läste då mamma kom ut med denna smaskiga överrraskning!↑ Fint avslut på en onsdag.

The sun rises, the sun sets. We just tend to complicate the process.

 
En bild på Mimmie och en bild på mig från festligheterna i lördags. Då vi egentligen skulle ut på verandan men hamnade i brännanskolans matsal och dansade där istället. Vilket var minst lika kul!
Mellan då och idag har jag hunnit vara med på överrasknings-babyshower för Tove, fått ca 100 myggbett på benen, chillat på bryggan med dom två som alltid säger de vettiga sakerna då en själv är lite kaos, jobbat och ätit lyxmiddag på en måndag. Imorgon är  jag ledig vilket ska bli så skönt då det känns som att jag inte sovit riktigt på riktigt på en vecka.  
 

Just a young heart confusing my mind.

I onsdags gick vi all in för lilllördag! Vi satt ute i det härliga vädret, åt jordgubbar, choklad och drack vin. 
Mimmie
Frida och Sofie
 
Jordgubbar i bubbel
Gick igenom regler inför spel
 
Jag hade samma dag klippt mig, ganska många centimetrar försvann. Ovan i början men har nog blivit kompis med det nu.
 
Mimmie, jag, Sarah och Frida. 
Redo och taggade för Olles.
 
Blandade insta-bilder från kvällen. Olles var trevligt och lillördag är något man borde utnyttja mer i framtiden

Dagen efter steg jag upp kl 8, tung i huvet men taggad ändå för tatueringstid stod på schemat! Efter det tog jag och mimmie vara på våran lediga tid, for till Boviken, åt upp resten av jordgubbarna och läste i flera timmar. Sämre bakisdagar har man ju haft! 

Words, are our most inexhaustible source of magic.

Något jag är bra på är att spontanköpa böcker. Denna gång blev det dessa två↑

Life is made of small moments like this.

Idag har jag, Mimmie och Stina carpat en massa diem. Vi packade picknickkorgen och for till Krångfors. 
Vi följde den slingriga och branta stigen ner till bryggan vid älven. Fridfullaste platsen. 
Vi åt jordgubbar
och choklad som hade smält till nästan oätbar. Men bara nästan. 
Efter ett tag fick vi sällskap av ett gäng pensionärer som både nakenbadade och nakensolade. Sen satt de sig alla 4 och broderade. Så himla härligt gäng ändå!
Vi tog oss också ett dopp, årets första! Sen solade vi, pratade och ba mådde i några timmar.
Väldigt mycket carpe diem. 

Bråvalla

Framkallade de få bilder som faktiskt blev något från vår engångskamera, blixten fungerade inte så ungefär hälften blev väldigt mörka eller bara svarta. Ni får ha lite överseende med bilderna då det är kort på kort.
Mimmie och Jenice for till bråvalla på onsdagen men eftersom jag inte fick bort mitt kvällspass så for jag dit på torsdagen. Så efter en hel dags resande, börjat gråta då jag kom på att jag glömt festivalbiljetten hemma, stått i kö (först i fel) i ca 2,5 timmar, dragit ett lättat andetag då jag fick komma in på festivalen ändå så fick jag äntligen förenas med mina två partners in crime och dricka vin!
Imagine dragons
Karuseller och kvällssol
Jenice och Mimmie innan Sam Smith som var sååå bra! Och han var så ärligt tacksam för att alla vi var där och sjöng med i alla hans låtar, både jag och Mimmie grät under spelningen. För att ni ska förstå hur bra han var↓
 
Bakistöstig
Då man inte orkar stå i kön till duscharna kan man lösa det såhär istället.
Skål från sovrummet.
Ungefär såhär var standard outfiten. Leggins, byxor, linne, dubbla tjocktröjor, halsduk, stövlar och regnponcho på det! Himla tråkigt med regn men humöret var med oss ändå.
Lite Movits då vi även fick besök av Maskinen.
Här i tältkaoset någonstanns fanns vårat hem för helgen.
Söndag innebar hemfärd men först häng i en park i väntan på tåget. Läsning, glass, framtidsprat och böcker-du-måste-läsa prat hann vi med på dessa två timmar.
Tåget tog oss till stockholm och på arlanda kramades vi hejdå och tackade för den fina helgen vi haft tillsammans då Jenice skulle flyga till Lycksele och jag och Mimmie till Skellefteå.  
 
Efter en helg i ett fuktigt och kallt tält har nog sängen aldrig varit så skön som den var i söndagskväll.
 
 

2 juli

Jag som inte tycker om att laga mat måste följa mina impulser som jag får ibland, så idag gjorde jag en väldigt enkel och god lunch. Jag följde det här receptet men slängde ner majs också. Det du behöver är:
450 g broccoli
3,5 dl riven ost
2,5 dl ströbröd
1 burk majs
3 ägg
salt och peppar
Blanda ihop allt och gör sen biffar och lägg ut på en plåt. 
Ugnen ska vara på 190 grader och efter 15 minuter kan du vända på dom och sedan låta de vara inne i 10 minuter till. Sen är de klara och färdiga att äta! Blandade lite Creme fraiche och sambal och åt till, riktigt gott!

RSS 2.0