Living on earth is expensive, but it does include a free trip around the sun.

Bästa just nu ↑ vill inte riktigt lägga ifrån mig den. 

Morotssoppa.

Till lunch idag provade jag göra morotsoppa, du behöver:
1 kg morötter
1 liter vatten
1 rödlök ( egentligen skulle de vara 1/2 gullök men vi hade inte det hemma men rödlök funkade lika bra!)
2 vitlöksklyftor
1 grönsaksbuljong
valfria kryddor
Börja med att hacka och fräsa rödlöken och vitlöken.
Koka sen upp vattnet med buljongen och löken i. Häll sedan ner morötterna och låt det koka tills morötterna är mjuka. Mixa sedan med stavmixer och krydda, jag använde salt,peppar, curry och cayenne peppar. Sen..
klart!
 
Väldigt enkelt och gott! Perfekt för mig som inte tycker om att laga mat egentligen.
 
 

Find someone who makes you feel drunk when you're sober.

 
 
För några dagar sen for jag ner på stan och blev lite deprimerad över att vinterjackan och mössan var tvungna att dras på.
Bestämde mig därför att köpa hem tulpaner. För att dissa vintern och heja på våren. 
På lördagen fick jag ett sms av mormor där det stod "Loppis runda?" "Absolut!" svarade jag. Så vi åkte runt på olika secondhand butiker, tog en fika pause och jag kom hem med denna fina spegel.
Lördagskvällen speladerade jag med dessa brudar, drack gott, pratade ikapp och skrattade högt. 

Annars ser vardagen ut så här ↑ gör listor för att kunna bocka av, googlar som en tok och försöker få struktur bland utbildningar. Pausar i det och cyklar i vårsolen med podcast i öronen och har converse utan att frysa om fotlederna = ett bra tecken. 23/3 2014

 

Running after you is like chasing the cloudsMin Iphone blev stulen på Bali så jag köper mig en ny, en 5s:a denna gång. Det ruinerar mig men nu känner jag mig hel igen efter min tre veckors period med samsung.
Jag gör hundra ärenden, skickar ungefär lika många mejl och ringer samtal. För tydligen fortsätter det riktiga livet här hemma även fast jag tagit en två månaders pause från det. Jag äter hemmakvälls-godis (åhhhh<3<3) och ser serier. Jag redigerar bilder och film från Asien och längtar redan tillbaka sådär så hjärtat krackelerar lite.
Jag går promenad för att försöka sortera tankarna och slänger mig in i utbildnings-kaos-förvirringen igen. Men framför allt kramas jag extra hårt med mina saknade♥

Home.

 
Andas nu svensk luft igen och skriver som vi gjorde på bloggen: Att vårat äventyr är över känns lite overkligt och tråkigt. Men vi har haft världens bästa 2 månader tillsammans som vi kan se tillbaka på med stora leenden och varma hjärtan.
 
 

RSS 2.0