If you cannot do great things, do small things in a great way.

 
Idag snoozar jag för länge, drick för myket te, skriver för lite och läser för lite. 

Too busy feeling feelings and overthinking about it.

 
Har varit hemma i skellefteå i helgen. Vilket har varit fint, infinner sig ett annat lugn i kroppen här.
Helgen har innehållit både sentimentala och fina moments. 
Sentimentala för att vi har vinkat hejdå till farmors hus som nu är sålt där en har spenderat hälften av barndomen. Även sentimetal för att jag har packat ner mitt rum i fyttlådor då jag flyttar in i studentkorridor nästa vecka. 
Fin har helgen varit då jag har fått krama lillebror som även var hemma denna helg och fått sjunga "ja må han leva" då han fyllde hela 19 år i lördags. Den har också varit fin för att alla mina tjejkompisar kunde komma hem denna helg så vi kunde festa, skratta, kramas och dansa tillsammans.
Fint avslut fick helgen också då jag fick order av Mimmie och Frida att befinna mig kl 19.00 på torget utan att få veta vad vi skulle hitta på. Sen ledde de mig till Espresso house där vi fikade och så bjöd de på bio som försenad födelsedagspresent, vänner av världklass♥

Allt på en gång och ingenting alls.

 
 
 
Här har det mest bara gapat tomt. Nog för att jag inte hittat tiden eller orken till det. Men sen sist har jag iallafall hunnit med tapaskväll, massa dans och vin, fått godkänt på tentan( gjorde en jäkligt fin glädje-dans vill jag lova!), har med Hanna och Nelly sänt vårt första radioprogram "Goda Nyheter" som vi numera sänder måndagar jämna veckor, in och likea vår sida vetja! Efter det firade vi oss med god mat och drack gott, som sig bör.
Sen har jag även hunnit med halloween och fyllt 21, grattis till mig!
Och nu är jag stressad, över en massa men imorgon får jag iallafall äta soppa och dricka öl med fina. RSS 2.0