Great things never came from comfort zones.Tentan är äntligen över och jag har fått mitt liv tillbaka! Jag och Hanna drog på stan efter att tentan var skriven och firade lättnaden över att inte vara konstant stressad med att strosa på stan, köpa lite nödvändiga, onödiga saker och fika, väl förtjänt må jag säga.
Ikväll ska jag göra allt jag inte hunnit de senaste veckorna vilket är fara ut och springa, se serier och bara vara.

22 september 2014

Lite för mycket har hänt under den här tiden för att få ner i skrift men jag har iallafall hunnit med två sittningar
 
En fulsittning med temat "ursäkta jag kom just från.." då jag var jägare och kom just från slakten.
 
 
Hanna var också jägare så vi bildade ett jaktlag och såg rätt så brutala ut med blod runt handlederna och i ansiktet . Och som bordsgrannar hade jag en geisha och en som kom från 00-talet. Finsittning har jag också varit på. Då vi på förfesten bakat tårta och sjöng för Joel som fyllde år dagen till ära! Riktigt kul kväll med bästa gruppen Chikasha ♥
 
Annars där emellan har jag haft spelkväll med några i klassen, velat lägga mig på golvet och gråta över tenta-stress, kännt att umeå känns nu som hemma på ett sätt jag inte trodde det skulle kännas, gått på radio-möte och utbildning för att få sända radio, bakishängt i parken och ätit mat från matfestivalen, farit ut och sprungit i ett försök att bli av med stressen och börjat lyssna på musik som är så långt ifrån min egna musiksmak men verkar vara det enda som får min hjärna att fokusera. Och överallt där emellan trivts väldigt bra med livet.

En lista om igår.

 
När vaknade du igår? Väckaren ringde 07.30
 
Vad skulle du göra? Jag skulle iväg till skolan för att göra grupparbete, blev kankse inte så effektivt arbete, blev nog lite mer kaffedrickande och prat om annat
 
Vad åt du till frukost? Fil och hemmagjord müsli 
 
Och lunch? Efter att inte ha hittat någon kö till microsarna som var nog kort för min hunger så köpte jag en macka med kyckling och pesto.
 
Vad gjorde du igår? Började dagen som sagt med grupparbete fram till lunch. Sen stod vinbrännboll på schemat! Då vi Mkv:are och journalister mötte varandra i brännboll. Efter det då vi blivit lite halvfulla bestämde vi oss för att köra på spontan utgång. Så kvällen bestod av skratt och dans med fina personer.
 
Ringde du någon igår, vem och vad sa ni? Jag ringde ingen men mormor råkade facetime:a mig vilket var gulligt♥
 
Vilket humör var du på? Väldigt bra humör, fick ju göra bara roliga saker!
 
Vad lyssnade du på? Typ det här. Och Sandra och Michelles podcast.
 
Vad gjorde dig glad? klassen och att jag faktiskt hittade både till Ålidhem och hem till Ersboda UTAN googlemaps, wiiihoo
 
Och ledsen? Att vi förlorade 3/3 matcher på brännbollen,  men det gick fort över då vi tog lite tröst-vin haha
 
Vad drack du? vatten, kaffe och en massa vin.
 
Vad var der konstigaste som hände? Att åka buss hem lite halvfull och fnissig mitt på dagen efter brännbollen.
 
Vem hängde du mest med? klassen ju!
 
Hur var dagen på en skala 1-10? en stark 9, toppbetyg för en tisdag!

And I say to my heart: rave on.
Efter att ha stått på resevplats så kommer jag in på utbildingen jag verkligen vill gå och gör glädjedans. Jag gör nollningsuppdrag, springer som en tok genom universitet för att vinna över de andra lagen och festar på en tisdag. Jag blir ruinerad på grund av kurslitteratur och är redan less på att läsa i dem. Jag målar naglarna bubbelgumsrosa och inser att umeå kommer bli mitt hem i de närmsta 3 åren och att det känns fint. Något annat som känns fint är att mina föräldrar kommer hit till Umeå idag, då de bjuder på middag på resturang och jag bjuder på husrum och frukost. 

RSS 2.0