27 april.

 Måndag idag och det är faktiskt en fin en för solen skiner, hemtentaskrivandet går att överleva, kl 17 sänder vi i Goda nyheter igen (lyssna vettja) och ikväll får jag äta middag med hela familjen. 

Never lose sight of the fact that just being is fun.

 
Så mycket söndag över denna söndag. Köpte orangea rosor för att peppa.
 

.

Då en som har varit en av de tryggaste man haft i livet försvinner för en. Då stannar livet upp. Samtidigt som det på något obegripligt sätt ändå fortsätter. 
 
Du är på ett fint ställe nu, där inget gör ont, solen alltid skiner och aik alltid vinner. 

II bet that if we dusted her heart for fingerprints, we'd only find yours.


Bilder från den gångna veckan. Tog en pause i pluggandet för ett litet yogapass. Våren kom och hälsade på och jag invigde mina skor som jag i november köpte till mig själv i födelsedagspresent. Och köpte tulpaner för att peppa en själv att plugga.
Helgen för mig har innehållit: hundvaktande, tentaskrivande, lite brännbollsspelande, fika med Lina, dans, fest och idag ligger jag mest i sängen och ser serier, något jag inte kunnat unna mig helhjältat på ett tag. I detta nu hör jag hockeyn i bakgrunden på tv:n, finns nog inget som får en att känna sig mer som hemma. 
 
 
 

Han samlar drömmar i fickan.

 
Jag har blivit med nya converse, alldeles skinande vita nya. Kanske va på tiden ändå. 
 
Annars så kör jag sista rycket tentaplugg idag (tentaångest vilket resulterar i att jag redigerar bilder i väntan på att nagellacket ska torka för att spara tid, diskar all disk hemma hos lillebror och har det aldrig så rent hemma som då stressen kryper på). Ikväll ska jag vara hundvakt åt lilla Molly och imorgon får en skriva bort skiten och dricka öl för att fira. 

6 AprilPåskmiddag, myskväll, skattjakt för att hitta påskägget, spelkväll, fika hos mormor och lapat sol, bio och massa plugg. Mest har jag faktiskt pluggat. Vilket har varit sjukt tråkigt att behöva göra på sitt lov men men. Fint att vara i Skellefteå ett tag, få ner pulsen lite. Ikväll åker jag tillbaka till Umeå och vardagen, känns himla fint det också.  

Some things take time

 
 Köpte oranga tulpaner här om dagen som har fått agera påskpynt. Tycker de är så fina nu då de slagit ut så mycket och inser även att orange är en underskattad färg. 
Imorgon åker jag hem till skellefteå för att spendera påskhelgen där, blir fint det tror jag, att få krama lite på familj och vänner. 

RSS 2.0