2015

Sista dagen på året vilket alltid känns lite läskigt men jag är så redo för 2016!! 
Pallar inte göra någon årsresume utan slänger in ett gäng med bilder från året. Nu ska jag göra mig redo för att skåla in det nya året, gott nytt år på er!

 
IMG_9611red
 
 
IMG_9698red
 
 
IMG_0184red
 
 
IMG_0139red
 
 
IMG_9905red
 
 
IMG_9741red
 
 
IMG_1138red
 
 
IMG_1218red
 
 
IMG_1046red
 
 
IMG_0906red
 
 
IMG_0569red
 
 
IMG_0255red
 
 
IMG_0821svartvitt
 
 
IMG_2370red
 
 
IMG_2647red
 
 
IMG_2633red
 
 
IMG_2801red
 
 
IMG_2987svartvitt 
 
IMG_3725red
 
 
IMG_3808red
 
 
IMG_3943red
 
 

Vad jag vill 2016

IMG_9334redsvartvitt
 
Förra årets löften:
 
 Inte slänga alla mina kläder på golvet och istället lägga tillbaka dom in i garderoben igen. Tänker att detta kan va ett bra löfte eftersom jag numera endast bor på 19 kvm och det väldigt lätt blir stökigt! haha
- Detta har gått bra! Går inte att ha kläder överallt för då rymms inte jag, inte riktigt men nästan haha
 
 Försöka få träningen att bli en del av vardagen, för det är ju faktiskt rätt kul egentligen och jag mår så mycket bättre av det. Ska även försöka mig på det här med yoga.
- Njaa eller iallafall inte yogan. Har dock hittat spinningen woopwoop
 
 Stressa mindre, lyssna på mig själv och framför allt komma ihåg att andas. 
- Hmm har tagit på mig mer grejer det här året men har kanske blivit bätre på att hantera min stress. Och insett att jag måste lyssna mer på mig själv då det kommer till sånt.
  
IMG_2609red
Årets löften:
 
◊ Jag vill resa mkt mer!! Eller iallafall lämna svergie en gång. Inte bara pendla umeå - skellefteå endast. (med unantag för en helg i göteborg, jättefin helg men EN?!?! måste göra mer) Har en liten dröm om att åka till Kroatien i sommar. 
 
 Få någonslags dygnsrytm. Kanske världens tråkigaste grej men asså får mig ej upp på mornarna???? Vill vakna kl 8 av mig själv å va pigg.
 
 Känna efter. Känna då det blir för stressigt. Man behöver inte göra så mkt hela jäkla tiden.
 
 Träna. Också världens tråkigaste grej men vill träna då jag vill och inte för att jag måste. För då blir det inge kul.
 
 Inse att man inte hinner hela livet på en dag. Och man måste inte hinna livet på en dag heller. 
 
◊ Fota mer. Vilket jag iofs får göra i och med vertex 
 
 Åter igen. Andas mer. Fast blivit bättre på det så vill jag bli bättre. 
 
 Ta bort ALLT SOM SNOR ENERGI FRÅN MIG.
 
◊ Ha kläder med mer färg haha
 
 Sluta tänka så jäkla mkt. De ger inget egentligen

28 December.

 
Bilder typ härifrån.
 
Lov-slappandet tar över mitt liv. Jag får mig ej upp tidigare än kl 10.30 (en annan hade ju tänkt få en vettig dygnsrytm under lovet) och maraton ser Flickvän på försök på en dag (och började följa Brita Zackari på alla sociala medier pga cool brud). Går i ska-jag-färga-och-klippa-håret tankar och bildgooglar massor. Planen var ju även att börja kolla på hemtentan idag men icket. Kankse börjar imorgon istället. Vi får se. Lov-slappandet har som sagt tagit över mitt liv. 

23 december

IMG_4599red
 
Jullov och jag får öva mig i att inte göra så mycket. Vilket är bra då ett av mina nyårslöften är att inse att en inte behöver hinna hela livet på en dag. Så jag gör sånt här. Läser en hel del, dricker te en hel del och ligger i soffan med datorn på magen medan jag lyssnar på detta, en hel del. 
 
 

21 December.

Jag och bror var på stan idag och köpte de sista julklapparna, sen fick han i uppgift att slå in dom. 
IMG_4534red
 
Omsårgsfullt.
 
IMG_4544red
 
Här skådas en mycket nöjd lillebror
 
IMG_4547red
 
Så nöjd att det måste dokumenteras
 
IMG_4546red
 
Japp. Och det var den slappa måndagen, fint att vara hemma igen!
 

17 December

IMG_4503red
 
IMG_4504red
IMG_4517red
 
Igår satt vi i skolan tills vi var klara, vilket blev 17.30 men så värt för då fick vi jullov. Så idag ställde jag ingen väckare, drack varm choklad till frukost medan jag såg julfilm. Mormor ringde och sa att hon var i Umeå så for och fikade med henne i någon timme. Bakade lussekatter för första gången själv, vilket kan ha varit det fulaste men samtidigt vackraste jag har skapat. Min amaryllis har äntligen slagit ut och jag tände sista ljuset i min adventstake då jag inte kommer vara här på söndag, då vaknar jag hemma i Skellefteå och det får det att pirra i kroppen. 
Men först är det musikhjälpen här i Umeå som gäller! Fredag och lördag sänder Umeå Studentradio från utopia vilket blir kul kul kul!

15 december

IMG_4478red
Jag har köpt mig ett gäng vimplar som nu hänger ovanför min soffa. Och i den där soffan satt mina vänner igår och jag älskar dom för att dom kan ha en hetsig diskussion om hur en steker falukorv och jag får sitta brevid och bara le. 

14 December

IMG_4463red
 
Julafton och ett nytt år är snart här och som vanligt går tiden så fort så en inte hänger med. Helt plötsligt är det nu på lördag bussen mot Skellefteå går och en ska få vara hemma i 2,5 veckor. Och jag längtar en massa massor! 
Men innan jag får åka hem ska grupparbete göras klart, Musikhjälpen här i Umeå ska sändas och skramlas bössor men också krama på alla som man kommer vara ifrån under jul. Börjar med det sista ikväll!
 

8 December.

Här är en rad med bilder som jag blivit taggad i på instagram. Så lite såhär ser mitt liv ut genom andras kameralinser på senaste tiden:
@Winewill "Kolla!✨" 

Här från en av de många förfesterna under mottagningen då en av våra nollan hade med sig en selfiestick. Den användes flitigt vill ja lova!
 
@annahellkvist "Ikväll styr jag och mina grymma fadderledare sittning🎉" 

Finsittning och avslutning av mottagningen, vi fadderledare var glada och lite lättade för det gjorde vi bra.
 
@Winewill "Fuldans är vort forte 💃✨✨✨" 

Här sittadendes på medium-möte som vi avklarde snabbt för att sen gå mot skogis, öl och soppa och lurade oss själva med den klassiska frasen "jag ska bara dricka en öl på skogis, sen gå hem. Jag ska absolut inte gå på lokal och karaoken" Det slutar alltid med ett x-antal öl, skriksång i ring med armarna viftandes i luften. 
 
@Sagabengtsson "Gosigos 👨‍👩‍👧💕💖" 

Hemmafest och gosigos en fredag för några veckor sedan
@ellaantonia  "#squdgoals"

För några veckor sedan var jag och Hanna i Göteborg för att hälsa på Ellen. Då gick vi bland annat på museum och på en utställning om normer. Passade även på att ta en squadbild också.
 
@gregergreta "Nu kommer vintern✨✨✨" 

En dag i skolan fick vi sluta mycket tidigare än beräknat så vi kände att vi ville göra något av dagen. Vi snörde på oss skorna, gick till ica maxi, fikade lite prinsesstårta och handlade random saker. Detta råkar även vara min födelsedag, finaste födelsedagen dessutom
 
@sofiekaa "Hemma över helgen och Emil är glad över tjejfest👯"

Åkte hem till skellefteå en helg och dansade till dr albam tillsammans med dessa!
@Vertex_umea "Linnea Forssell är frilansande fotograf för vertev! Här fotar hon en förre detta student inför ett repotage om jobb-efter-studietiden."
 
Fotade inför ett repotage som kommer ut i januari numret av vertex!
P.S magiskt väder
 
@Enklast  "Vi har nyligen påbörjat två spännande projekt och välkomnar Linnéa och Stina till ett av dem 👋 Superkul att ha med er!🙌✨" 

Enklast är en studentdriven kommunikationbyrå som jag nu varit med och jobbat med i ett projekt, mycket roligt och mycket mycket lärorikt!
@Winewill "👄👑👔👓"

Den 13 november var det dags för att fira att för 20 år sedan fyllde Eleonora 2 år, alltså 2 års kalas med fiskedamm, gummibjörnar 
@Camillawalleen "Biomys och häng i Vänortsparken stod på schemat denna fredagsafton med ett gäng finfina brudar❤️" 

❤️
 
@Nellyfenrstrom "gomiddag, hunger games, deportees, lyxbrunch, födelsedagsfirande, snöstorm, filmsittning, rökrute-raggande, fuldans, övertrötthet och nu sömnlöshet - vad har den här helgen INTE bjudit på?"

Bakispromenad söndagen efter sittningen. Tycker Nelly sammanfattade den helgen ganska bra.
 
@Gregergreta "Grattis vertex 55 år"
 
Vertex fyllde år och vi delade ut tårta i Lindell. 15 tårtor som tog slut på 10 minuter. 


@Gregergreta "Tror vi överlever vintern tillsamman!! Älskar er!! 💕❄️💕❄️💕❄️💕"
 
Och det tror jag också.
 

7 December.

Var på stan i helgen och mellan att jag fick panik över att det var så mycket folk överallt så drog jag kortet lite väl ofta.IMG_4451redKöpte bland annat ringar som sällskap till den lilla stackars ringen som hängt ensam där uppe i några år. (Blir sugen på att ta några fler hål nu)
IMG_4450red
Köpte även power-örhänge i form av kvinnotecknet. Nu är dessa mina nya trogna följeslagare. Vi trivs tillsammans. 

RSS 2.0