A reader lives a thousand lives before he dies. The man who never reads only live one.

Bland det bästa jag vet är att läsa och då också köpa nya böcker (blir lycklig av att gå in en bokbutik och leta efter spännande titlar) Så vill man göra mig lycklig kan man förslagsvis ge mig ett pressentkort på till exempel Akademibokhandlen, som tur är jag fick ett sådant i julklapp och kände att nu ska det användas!
Så det fick bli den här, som jag har hört mycket bra om. 
Och denna! som jag även hört fina ord om. 
De är båda ganska tjocka så lär ta ett tag innan jag har läst ut dom men jag ser fram emot det!
 
Idag har jag skrivit tenta som jag håller tummarna på att jag klarade och ikväll blir det vinmys med två fina. Fint med helg må jag säga. 
 
 
 
 
 

Love is the warmest colour.

 
Idag var vi lediga från skolan (eller lediga och lediga.. tanken var väl kanske att vi ska läsa lite inför tentan imorgon men.. hehe) så Nelly var gullig och bjöd mig och Hanna på lunch i form av väldig god paj medan jag och Hanna stod för efterrätten. Vad vi valde att bjuda på skådar ni på bilderna ovan, muuums! En fin torsdag som känns lite som en söndag. Men tänka sig att redan imorgon är det fredag och därmed helg. Låter finfint i mina öron!
 

Tjugoandra Januari

Igår blev jag med massa fina saker! Min HM beställning kom och den innehöll:
Den här korgen! Den var lite mindre än vad jag tänkt mig men ändå fin. Nu fungerar den som filt-förvaring.
Paketet innehöll också denna kudde, gillar den skarpt!
Blev även med dom här babesen igår som garanterat kommer bli mina nya följeslagare på framtida äventyr! Dessa är dock inte från HM utan Vagabond och jag älskar älskar älskar dom! 
 

Fyra yra höns i Asien

 

 

Idag är det exakt ett år sedan vi åkte iväg på det mest fantastiska jag gjort i livet.

Nittonde Januari Tvåtusenfemton

 
Idag är det måndag och idag började andra terminen på utbildningen. Det känns fint, att en nu klarat 30 hp och därmed överlevde första terminen. Känner mig redo för vardagen efter en lugn helg, vilket var behövligt då en hamnade ett dygn på sjukhuset tidigare i veckan (för att göra en lång historia kort: jag trodde mig vara mäktigare än diabetesen men den kaosade med mig vilket resulterade med akuten kl 07.00 onsdag morgon, men allt gick bra. Jag mår bra.) Denna måndag innebar även årets första sändning av Goda Nyheter, då vi pratade om det gångna året och flummade oss, vilket var himla kul!
Har en fin känlsa i magen för denna vecka.

Volvo

 
Asså volvos nya reklamvideo!?! så snyggt.
är det okej att känna sig inspirerad av en bilreklam? haha

Lite tvåtusenfjorton.

Försökte mig på en årsresume men det sket sig då jag har varit sämst på att fota i år och inte ens hade bilder till endel månader. Men kände ändå att endel foton förtjänade att visas igen.
 

Everything is hard before it is easy.

 
Åter tillbaka i Umeå! Kom fram igår och handlade, lagade matlådor, packade upp väskan direkt (tackar och bockar mig själv för detta!), duchade och pysslade ihop det ni ser ovan. Så nu hälsar hallen välkommen av sig själv också, praktiskt må ja säga!
Idag har jag kört spinning, tvättat och jobbat på webbdesignen som ska vara inlämnad nästa vecka. Två produktiva dagar som får kompensera upp det lata men underbart sköna jullovet jag har haft!
Nu ska jag styra stegen mot bussen för kära återseenden! 

You´re my kind of perfect.

 
 Lite mer Linnea, Linus och Molly.

Lite nyårs

 
 
Nyårs började med att jag, Frida och Daniel åt go middag hemma hos dom och sedan for vi vidare till ett annat partaj där vi lekte lekar, dansade och skålade in det nya året med härliga människor!
 
Under det nya året har jag hunnit med att käka bakispizza med Stina, en hedag på Ikea då jag spenderade mer pengar än vad en borde och idag inser jag att verkligheten behöver tas upp igen så sitter med lite skolarbete och dricker en hel del kaffe. 

Hello 2015!

 
 
Det här med nyårslöften har jag nog aldrig varit bra på och tycker egentligen att löfterna ger en mer stress och press så tänker se det lite mer som riktlinjer för det nya året istället.
 
◊ Inte slänga alla mina kläder på golvet och istället lägga tillbaka dom in i garderoben igen. Tänker att detta kan va ett bra     löfte eftersom jag numera endast bor på 19 kvm och det väldigt lätt blir stökigt! haha
 
◊ Försöka få träningen att bli en del av vardagen, för det är ju faktiskt rätt kul egentligen och jag mår så mycket bättre av det. Ska även försöka mig på det här med yoga.
 
◊ Stressa mindre, lyssna på mig själv och framför allt komma ihåg att andas. 

RSS 2.0