Jag går inte isär när jag går med dig.

 
En vecka med mycket kaos i hjärnan. Men har haft det fint också såklart. Har svettats ihjäl, peppat och high fiveat på cardio, förlorat suchi-oskylden då vi firade Saga med middag, filmkväll med bror och nu har vi fredag som bjuder på tacomys med fina vänner vilket ska bli så underbart!!  

LONDON.

 
 Jag framkallade bilder här om dagen och kollade då igenom alla mina bilder från ett år tilbaka och ramlade över dessa från då vi var i London med familjen. Två bilder på pappa och tre från hur det såg ut i området vi bodde i.
 
 
 
 
 
 

There are all kinds of love in the world, but never the same love twice.

 
På mina naglar ser man resterna av fredagskvällen då Tor hade födelsedagsfest med tema Tor och jag skrev "Tors B-day" på naglarna. (dock var tålamodet mitt lite för kort så endel bokstäver blev utsmetade) Men kul kväll iallafall med tipsrunda, musikquiz och fina människor!
Idag gör jag sådanna där söndagiga grejer som att tvätta, skriver klart hemtenta, dricker mycket kaffe och tränar.   

Don't kill my vibe.

 
Tiden går så fasligt fort och här har vi torsdag igen. Fyller vardagen med hemtenta, grupparbete, seminarium, möten, planering, doktorbesök, tvättid och hinner där emellan trycka in spinning, mys med klassisar då en får skratta och bli varm i hjärtat och lite så jobbsökande.
Nu åter till hemtenta skrivandet, peppar mig själv med tanken "snart helg, snart helg, snart helg!!" (då en ändå måste skirva på tentan men fredag,lördagar, söndag gör en lite lyckligare iallafall)

Rain is just confetti from the sky.

Kollade igenom mina bilder och hittade de här från i sommras. Dom här två asså♥♥
 
Fredag den trettonde är ju känd för att vara otursdagen, men inte i mitt fall för fredag var en fin en. Stålande sol, inspirerande föreläsning, grupparbete, epp på villan där det spelades livemusik, födelsedagsfest och dans på Scharinska. Lät inte helt fel det va? Det var det inte heller.
Lördag även här stålande sol, årets första glass, kollade fotboll då en kunde ta av sig jackan och sitta i bara tröjan och mellomys på kvällen och somande innan kl 23 på en lördag. Har nog inte hänt på ett bra tag. 
Söndag sooooool igen! Plugg i solen med Hanna och mor och far hälsade på här i Umeå så hela familjen har gått på promenad och ätit go middag hemma hos Linus. 
Finfinfin helg detta!

Her heart was a secret garden and the walls were very high.

Igår härjade jag och Mimmie på stan, jag köpte lite nödvändiga grejer men även två onödiga fast bra grejer. 
Jag köpte ett par örhängen, från Monki, använder knappt sånt men tänker att det kan en ju ändra på.
Och en randig historia från Monki
 Den är kanske det skönaste jag äger just nu
 
Idag är det återigen fantastiskt väder som jag hoppas ska hålla i sig ungefär för alltid. Idag infinner sig även svårigheter att gå efter gårdagens cardiopass på Iksu. Det var hemskt fast typ kul? haha
Men en glad onsdag iallafall

VÅÅÅÅÅÅR

 
Den outhärliga vintern är typ värd det för att få känna den här lyckan av att solens strålar värmer kinderna och sticker en i ögonen <3<3<3<3<3

Trust that an ending is followed by an beginning.


Ännu en vecka har sprungit förbi och även en rolig helg! I fredags fyllde Hanna 25 vilket såklart skulle firas! Jag och Nelly gav henne bland annat hemmagjorda dammsugare (eftersom vi har det som lite gemensamt beroende), vi åt tårta, drack bubbel, spelade beerpong, sjöng med i 90-tals hits, dansade på Villan och hade det super! Lördagen mådde en som en mår då man kommit hem kring 06.30 snåret. Men en lugn kväll med fina vänner blev det och idag har jag försökt ta igen det plugg jag inte läst i helgen hehe 

Get up and create, darling. It's eight o'clock.

I fredags, efter tentan, så styrde vi alla stegen hem för att göra oss klara för sittning med temat M.Hanna var Mc-knutte och jag var midsommar
Med mig på midsommarfirandet hade jag Camilla!

En härlig blandning med Musse och Mimmi pigg, militärer, bob marley, midsommarfirare, mc-knutte, matroser och män på förfesten innan vi styrde stegen mot villan för tre rätters, spex och dans till stängning, mycket mycket rolig kväll!
 
Lördagen hjälpte jag Linus och Linnea att flytta in i deras superfina lägenhet och kvällen fick bli en lugn en med film och godis. Söndag har för mig inneburit fika med vänner och ett indoorwalking-pass med bara Beyoncé låtar, asså vilken dröm! 
Fin helg iallafall och imorgon börjar en ny kurs och Goda nyheter sänder igen, så ratta in 102,3 eller lyssna på umeåstudentradio.se imorgon kl 17.00!  

RSS 2.0