30 November

 
IMG_4406red
IMG_4421redHaft finbesök idag i form av lillebor, Linnea, Molly och Asse som ni kan se på bilderna ovan! Efter att ha fotat till ett repotage till vertex nu på morgonen, träffade jag dessa hemma hos mig då vi lagade lunch tillsammans för att sedan åka ner på stan och vandra runt. Jag bröt mitt shoppingförbud med att köpa ett byxdress som kommer vara min nya vapendragare på nyårsafton och framtida finsittningar. Så är ju egentligen en investering (intalar mig själv). Nu har dom åkt hem och jag ligger i sängen, lyssnar på julmusik och laddar upp för spinning ikväll. SÅ BRA MÅNDAG. 

22 November.

 
Det kankse är såhär en överlever vintern. Ljusslingor i en minijulgran och bakishäng med vänner. Då vi alla ligger uppkrupna i soffan eller i hög på golvet och skrattattackar.
 
 

17 November

IMG_4017redmatt
 
Vi dansade och skrattade oss igenom ett zumba pass och bestämde att det är ny måndagstradition. Köpte ny bok i försenad födelsedagspresent till mig själv. Första snön har fallit. Lagar lasange i mängder och är lycklig för att 10B 010 bestämde sig för att hoppa över sin tvättid. Tapetserat om här lite på bloggen och trots att det bara är tisdag så taggar jag redan helgen. Den bjuder på Hunger Games på bio och sittning då en får chansen att leva Linnéa 7:års dröm. Leva i pokemons värld, den hörrni går ju inte att ha tråkigt i.  

12 November

IMG_3976red
 
IMG_3940red
 
◊ Lyssna på Planetariet på spotify. Vi var och såg då de spelade på folketshus här i Umeå. Så. Himla. Bra. Lyssna. 
 
◊ Lyssna på Resan till Lesbos för att komma lite närmare det hemska som händer i vår värld just nu. En kan inte ens förstå för det känns så långt borta men efter att ha lyssnar på detta kommer det så nära. Alla borde lyssna och alla borde vi göra något. Om man bara var lika stark som bröderna i den här dokumentären. 
 
◊ Ät pizza, drick coola och se vänner då dagen har varit sådär stressig och hjärnan är mos. Man får. 

8 November

 
IMG_3924red
  
IMG_3943redIgår var det helt fantastisk dimma ute! Släppte allt och tog med kameran på en promenad. Som att gåomkring i en fantasivärld. 
 
I tisdags hade jag nog den finaste födelsedagen. Blev överröst med gratulationer och kramar, blev bjuden på dammsugare, jag kommer in i föreläsingssalen och möts av att hela klassen sjunger "ja må hon leva!" (finaste finaste klassen) och på kvällen äta middag, glass och dricka vin med fina vänner! Kärlek-overload i hjärtat. 
 
Nu i helgen har jag varit hemma i Skellefteå för att firas lite av familjen, vilket var mycket härligt då jag inte varit hemma sen i sommras. Idolmys, partyparty och lite plugg har även hunnits med. Avslutningsvis äter jag middag hos mormor ikväll, bästaste, innan jag sätter mig på bussen påväg tillbaka till Umeå. 
 

2 November.

Idag är min sista dag som 21åring. Jag fyller nämligen år imorgon!! woopwoop!
Lekte med tanken om en får önska sig vad som helst, utan gränser, så skulle min önkselista se ut ungefär såhär:
 
Högst upp på listan står, i versaler, EN EGEN LÄGENHET. Eller iallafall ett kök haha. Men så less på korridorslivet med delat kök. 
Så alltså kasnke egentligen står EGET KÖK högt upp på listan i versaler. Skulle inte heller klaga om köket såg ut såhär. Kom igen, det är väl inte så svårt att fixa? Eller? 
EN KATT. Behöver inte ens motivera det här känner jag. Även denna står i versaler av uppenbara skäl.
En biljett till Håkans konsert på Ullevi hade en ju inte tackat nej till heller. 
Dom här talrikarna. Mmmm så fina!
Ett kontror, studio, kreativ plats helt enkelt, som ser ut typ sågär. Tackar på förhand.
Det här gröna settet. Bara för att färgen är så fin och det ser så skönt ut.
Den här sommarstugan. 
Eller den här. På Gotland.
En resa till hit, vet inte vart det är men det ser underbart ut. 
Avslutningsvis dessa rosa drömmar till skor. 
 
 
Om en får önska fritt alltså. 
 
Sen kan en ju lägga till jämnställdhet i hela världen och fred på jorden. 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0