29 Oktober.

Redaktionen på Aftonposten
 
Hörrni det är torsdag men en annan tar ändå helg nu!! För hemtenan lämnades in idag, ingen skola imorgon och vin har det smakats på.
En hektisk vecka som ändå på sitt sätt varit fin. Vi har fått leka tidning och organisationer i klassen och kallat till låtsas presskonverenser men hetska diskussioner blandat med fniss, mycket roligt! I tisdags hade jag turen att få äta middag,se EMA och äta popcorn med Mimmie. Och idag har jag lite spontant sett föreställningen "Ursäkta, skulle ni kunna svälta lite tystare, vi försöker faktiskt skapa lite ekonomisk tillväxt här borta!" SOM VAR SÅ BRA. Annars peppar jag halloween då jag köpte så mycket glitter idag och imorgon kommer mamma och pappa hit på lite spontant besök!  

 

 

26 Oktober.

 
IMG_2948red
IMG_3043red
IMG_3040redPassade på att ta några fina bilder på den lilla familjen då de var här, Molly är ju för söt ibland. 
 
Annars så sitter jag mest och skriver på hemtenta, tar min varmare halsduk då vindarna börjat bli kallare och går på spinningpass för att bli av med rastlösheten som allt för lätt slår ro i kroppen min.  
 

Göteborg lördag och söndag.

  
IMG_3806red
 På lördagmorgon steg vi upp satte oss på spårvagnen och åkte till röda sten.
IMG_3808redDär inne var det discokulor i taket som reflekterade fina mönster på väggarna. Peppig start på en lördag ju! 
 
IMG_3814redDär drack vi cappuccino och lite vin. Resten av dagen spenderade vi med att vandra runt på gatorna i Göteborg för att sedan fara hem en sväng för att svira om och äta middag med Ellens kompisar på resturangen Dubbel Dubbel. Mycket god mat!! Sedan styrde vi vidare kalaset till Dansken för att dricka vin och ha det bra. Mycket fin lördag! 
 
IMG_3827redPå söndag visade sig Göteborg från sin bästa sida. Sol och otroligt vacker höst! Söndag hälsade vi på en barndomsvän till Hanna, gick på kulturmuseet, åt otroligt god lunch samtidigt som vi blev lite bakissega.  
 
IMG_3857redVi promenarade in i en park och förbi palmhuset som tyvärr var stängt med mycket fint att titta på utifrån också!
IMG_3846red
IMG_3833redvid 17 kramades vi hejdå och tackade för den fina helgen innan jag och Hanna hoppade på bussen till flygplatsen. Framme på arlanda blev det nästan en liten klassträff då vi totalt blev 4 stycken från klassen och fint var ju det då planet blev försenat och vi drack kaffe tillsammans för att komma över den frustrationen.  
 

Göteborg

 I fredags steg jag och Hanna upp tidigt tidigt för att flyga till Göteborg där vi skulle spendera helgen med att hälsa på Ellen! Vi började vistelsen med att gå runt på stan och sedan ta en eftermiddags öl.
IMG_3706redHär har vi Ellen.
IMG_3710red
 
Och Hanna.IMG_3683red
IMG_3729redStället vi var på hade sååå fint tak!
 
IMG_3725red
IMG_3739redEllen visade oss runt på gatorna
 
IMG_3781red
 
Efter att ha varit och handlat åkte hem till Ellens mysiga lägenhet.IMG_3798redVi lagade middag i form av biffcurry SÅ GOTT! Drack vin, åt choklad, såg skavlan och somnade sen bums. Och det var den fredagen i Göteborg. 
 

14 Oktober.

 
IMG_2987red
IMG_2984svartvitt
IMG_2986red
 
Linnea
 

12 Oktober

IMG_1156red
IMG_1148red
 
Det här är min mamma. Hon har startat eget företag och hemsida som ni kan kika in på --> www.asaforssell.se
Jag har tagit alla bilder och det är ganska spännande att se något som en sjäv gjort på något riktigt!

Autumn.

 
IMG_2967red
IMG_2979red
IMG_2972red
 
Linnea

9 Oktober

Lillebror och Linnea har varit här onsdag till fredag, väldigt mysigt! 
IMG_2822redMolly var ju också med såklart, inte lika peppad kanske.
IMG_2849redPå torsdagen åkte vi till Nydalasjön för att promenera lite och fota lite. 
IMG_2886red
IMG_2940red
IMG_2937red
IMG_2918redDet blev rätt så bra men fler bilder kommer!
IMG_3025redHösten är vacker och dom här två är fina! 
 
 

7 Oktober

Jag nämnde i senaste avsnittet av Goda Nyheter då vi pratade om välmående, att något jag börjat med är att ta med kameran på promenader. Här är från någon vekcka sen, då hösten inte blommat ut lika mycket som nu men ändå redan var vacker. 
Insåg under min promenad att jag vill bli bättre på att fota sånna här bilder och också att jag måste våga mer och skita i att folk går förbi.  
IMG_2764red
IMG_2766red
IMG_2778red
IMG_2795red
 
Två roliga saker:
♦ Idag kommer Linus och Linnea hit och stannar till fredag
♦ Om 8 dagar åker jag och Hanna till Göteborg över helgen, skojsigt värre!
 

5 Oktober

Typ såhär såg min helg ut genom min mobil: 
Fredagskvällen inleddes med musik-quiz på lokal som vi vann!(!!!!) så nästa fredag bjuder Lokal oss på middag som pris, wiiie. Sen styrdes steget mot Greta för att äta godis och se idol men mest blev det en liten skrattfest♥  Vaknade upp här efter en välbehövlig sömn då ingen väckare behövde ställas
Förflyttade mig hit för at dricka kaffe och se sex and the city. Spenderade väl mest hela dagen just här. 
Mellan avsnitten sprang jag till tvättstugan för insåg att de enda rena sockarna jag hade kvar var mina glittersockar även kallat mina partysockar. Vilket iofs inte gjorde något, bara uppladdning inför kvällen
Hösten är rätt vacker så var tvungen att stanna och titta lite.
Åt suchi till middag pga ingen ork till att laga mat och pga SÅ GOTT.
Svirade om inför kvällens bravader vilket var Maddes födelsesagsfest med tema huvudbonad och därav blommor i håret och sedan dans hela natten.  
Födelsedagsbarnet själv, Camilia, Elin, jag och William♥
Dagen efter åt jag kanelbulle och drack kaffe i Hannas soffa med sällskap av Nelly och Felix. Bra bakishäng. Hösten var ännu vackrare då och Nelly sötast. 


RSS 2.0