29 April

Carpade denna fredag då vi gav oss själva kortdag på skolan och solen värmde genom att gå en promenad längst Nydalasjön! 
Namnlöst-1
 
IMG_5546redDet var så mycket VÅR ute!! 
 
IMG_5550red
 Livsnjutare
IMG_5562red
Sen gick vi tillbaka och carpade solen inomhus också. Kolla så fina blommor jag fått av Linus och Linnea för att dom har bo hos mig från i onsdags då deras lägenhet tapetseras om, så fina! 

16 April.

Coola grejer jag köpt på sistone 
 
IMG_5457red
 
 
IMG_5459red
En FATTA-brosh som nu pryder min bomber. FATTA är sprungen ur en frustration över hur samhället och rättssystemet ser ut idag. Om du vill engagera dig mot sexuellt våld och för samtycke i praiktik och lagstifning. Köp en du också, HÄR.
ölkhö
Sen något som kanske inte är lika viktigt men ändå coola. Dessa bokmärken från monki men söta katter hehe 

13 April.

 
IMG_5447red
 
Och så kom detta. Men i kroppen känns det som vår i alla fall. 

9 April.

Idag på den vårigaste vårdagen hitillts, tog jag och Greta bussen till väst på stan för att göra ett nytt Hemma hos-repotage till Vertex.
 
IMG_5359red
Där mötte vi upp en väldigt trevlig kille som även bjöd på fika!  
IMG_5368red
Där var det fesligt med massa girlanger och även en discokula i taket!
IMG_5381red
 Solen lyste in och skapade fina mönster på väggarna.
IMG_5412red
 *livsnjuter*
IMG_5433red
På vägen hem gick vi längst älven för ännu mer livsnjut och hittade tussilago!! Titta så fina! Och titta så fin Greta!
 
Denna våriga lördag fortsätter med att några kommer hem till mig ikväll och dricker lite gott innan vi drar vidare och skriksjunger och dansar tills vi inte orkar mer, lördagspeppen! 

3 April.

 Gick lös för någon dag sedan, då jag tyckte att våren försvunnit, och köpte två buketter tulpaner för att skapa vår hemma. Och bra gick det! 
 
 
dsölkg
 
IMG_5344red
 
dslkfjsld
 
Denna helg:
Fredagkväll: Tände vi ljus fastän det var ljust ute (våren är ju häääär), åt jordgubbar, ost och kex, vindruvor och drack vin med några fina och bestämde att vi åker till Island i september!!!! (!!!) Och ja en sådan fantastisk sak behöver en drös med utropstecken. (!!!)
Lördag: Lillebror och Linnea flyttade till Holmsund, jag och resten av familjen agerade då såklart fyttgubbar, sprang runt på ikea, bar upp lådor, packade upp, slängde in saker i förråd osv ni vet. Och åt god mat tillsammans och ju längre dagen gick ju mer fick lägenheten en hem-känsla. Mycket fint! 
Sen på kvällen svängde jag förbi Greta för att hänga med lite brudar, de drog vidare i natten och dansade medan jag gick hem och såg downton och åt choklad. För det hör också en lördag till.
Söndag: Idag alltså. Sova ut, dricka kaffe, gå promenad, lyssna på Serial, body balance, film. Njuta av denna söndag det vill säga. 

RSS 2.0