29 Januari.

Fri från skolmåsten idag så fyllde dagen roliga och bra grejer istället. Roliga saker som..  
IMG_4881gretafiiinMöta upp Greta för att cykla till denna drömmiga lägenhet som ska vara med i nästa Hemma hos-repotage i Vertex.
 
IMG_4890redOch SOLEN idag! Så underbart! Nästa nummer av Vertex kommer ut i slutet av februari och visar er då hur fint Jennifer har det! Efter intervju och foto cyklade vi hem igen.
 
IMG_4967redFöljde med Linus och Linnea (som har sovit hos mig från i onsdags till idag, kul!) till Holmsund för att kolla på lägenhet, så fint där! 
 
IMG_5021redDom släppte sedan av mig på skolan och jag mötte sedan upp Enklast för att ta porträttbilder till hemsidan. Och för en som är van att vara den som alltid står bakom kameran kändes det lite nervöst. Men blev nog ganska bra ändå.
 
IMG_5027red
Passade på att ta lite gruppbilder också men här är kanske en vi inte kommer använda haha
 
Sen hade vi möte med en ny potentiell kund, snackade ihop oss lite och tog sen helg! Det var den fredagen, tänker att alla dagar borde få vara såhär, då en får fylla dagarna med roliga och spännande uppdrag!
 
Helgen är efterlängtad och blir nog en fin en då mamma, pappa och mormor kommer hit imorgon över dagen och annars bjuder den på vin, spelkväll och bio.    

26 Januari.

Jag har gått och blivit med glasögon. 
IMG_4873red
 
IMG_4874red
 
Trivs än så länge rätt så bra med det! Härligt är det ju också att kunna se vad det står framme på föreläsningarna haha
 

21 Januari

Nya numret av vertex är ute nu och mina bilder finns med i tre repotage, kul! IMG_4488red
 En av bilderna finns i  artikel om studieverkstaden som finns på universitetet. Här har vi Magnus som är biblotikarie på skolan. Repotaget finns bara i tidningen, så gå och haffa ett ex! 
 
 
IMG_3997redstående
En bild av två på Åse och hur hon fick jobb efter utbildningen Media och kommunikationsvetenskap, alltså samma som jag går. Mycket spännande att få träffa henne och få tips!  Här kan ni läsa lite om det på hemsidan, men är ett större repotage om det i tidningen.  
 
 
IMG_4391redOch så min fina vän William. Jag och Greta har fått i uppdrag att göra en hemma hos-serie hos studenter och Willam var först ut! Här kan ni kolla in det men även här ett större repotage om det i tidningen. 
Hemma hos repotagen är en så himla rolig grej som jag och Greta får göra tillsammans vilket är så kul! Nästa vecka ska vi och intervjua och fota inför nästa måndads nummer, denna gång i ett retrohem, spännande! 
 

18 Januari.

IMG_4808Håret har fått sig en liten sväng om, brunt istället för det lite röda som brukar va med och ljusare i topparna, skönt med en liten förändring.
 
Jag har varit ganska inspirationslös på senaste tiden men jag hoppas det ändras nu. Idag började termin 4 på utbildningen, alltså har jag nått till hälften vilket en ju såklart ska fira (Vilket vi i klassen gjorde i lördags i form av middag och skålande på Allstar) men också lite ångest för tiden går så fort. Men så är det ju, bara att acceptera. Momentet vi har nu har mycket skumma tider på föreläsningarna, som idag började den kl 15. En hinner ju en hel dag innan dagen börjar på rikitgt då. Så jag passade på att ta lång sovmorgon, dricka kaffet i lugn och ro till serier och gå på bodybalance. Helt okej start på veckan må ja säga. 

6 Januari

IMG_4585red
En morgon då jag vakande var träden utanför vårt hus såhär vackra. 
 
Jag är tillbaka i Umeå nu efter ett mycket fint lov med massa slapp vilket var behövligt. Idag är det så kallt så kallt så kallt ute att jag vägrar gå ut något mer idag (promenaden fram och tillbaka till Iksu räckte gott och väl) så jag tänder ljus, dricker te och går runt i tjocksockar och fleece. Imorgon börjar skolan igen med seminarium som rivstart. 

RSS 2.0