Hemma hos Erik och Camilla!

Ett skepp kommer lastat med massa bilder från Erik och Camillas gulliga lilla hus i Kassjö! För några veckor sedan var ju jag och Greta och fotade i denna lilla idyll, nu är Vertex-numret ute, kul!
IMG_5171red
 Här har vi dom ståendes framför huset!
IMG_5216red
 Här har vi en liten närmare titt på dom, fina!
IMG_5231red
 Det som kanske är mest speciellt med deras hus är att det sitter ihop med en bagarstuga, där brukar de ibland göra stenungsbakat pizza, DRÖM.
IMG_5279red
 Erik pluggar gastronomi så skafferiet är fullt med spännande ingredienser 
IMG_5318red
 Här har vi köket och solen som letar sig in och skapar mönster på väggarna. 
IMG_5325red
 
IMG_5322red
 Medan vi var och hälsade på påbörjades middagen i form av ett långkok.
IMG_5309red
 
IMG_5282red
 
Ett färgsprakande och så fint hem! Läs hela repotaget i Vertex vetja!
 

29 Mars.

 
Idag åker jag hem tillbaka till Umeå, alltid lite vemodigt att lämna Skellefteå men vet ju hur fint allt är i Umeå också. Massa saker har jag hunnit med också, bland annat: lunch på brygg cc och även en utgång på samma ställe, påsk-middagar, skattjakt till påskäggen, läsa ut en bok och påbörja en annan, gå på museum och hittat podden Serial som jag plöjer mig igenom medan jag fyller målarboken med färg.  
Efter en veckas påsklov börjar planerar-jaget komma igång igen vilket är min bästa och sämsta sida. Nu blir det att ställa om mentalt från lov till vardag igen. 

23 mars.

 
Nu är jag hemma i Skellefteå och har en hel jäkla fin vecka framför mig utan måsten! Åhhhh! Rätt så underbart då skoldagarna har blivit lite för långa på sistone. Jag tänkte passa på att: läsa (helst i solen på baksidan men får nog inse att den drömmen inte kommer slå in), gå på loppisrunda med mormor, äta påskmiddag, ha myskvällar med hemvändar vänner, gå på bio, gå promenader och lyssna på podcasts. Och där emellan ba andas.  

15 Mars.

 
IMG_1195red
 
Fredag till lördag var lillebror och Molly på besök, det var mycket fint! Vi beställde hem mat, såg film, tog promenad i ett dimmigt Umeå och såg Soran Ismail, vilket var min julklapp till honom. Efter det svirade jag snabbt om till långklänning för att gå på finsittning där jag på något vänster lyckades vinna pris för kvällens babe. Så himla himla rolig kväll. 
Idag skiner solen och sticker en i ögonen. Men det gör inget för vårjackan fick sin premiär och sånt gör en ju lycklig ända in i själen.

7 Februari.

Jag gick lös lite på bokrean, vilket jag tycker en får då en tycker att läsa är bland det bästa som finns och för att jag fick 3 böcker för under 200-lappen! 
IMG_5153red
Jag köpte den här, mycket mycket FINA boken, Vi är alla helt utom oss. Som jag även tror är riktigt bra också såklart!
IMG_5159red
Dessa två fick det också bli, Nattsagor för sömnlösa, mest bara för att Sandra Beijer tipsat om den (hehe) och så fick det bli andra boken om Ester, Utan personligt ansvar skriven av Lena Andersson, som jag har velat läsa millisekunden efter att jag läste ut Egenmäktigt förfarande (om du inte läst, LÄS) 
IMG_5160red
Började sätta tänderna i just Utan personligt ansvar där man tycker att Ester är dum i huvudet över pojkar och igenkännigsfaktorn är obehagligt närvarande. 

RSS 2.0