23 Juli

Jag är i Skellefteå! Och sist jag var här så skulle jag och mamma fota nya bilder till hennes hemsida. Vi tog oss upp på Falkträskberget och Linus och Molly följe också med! 
 
IMG_9282red
 
IMG_9285red
  
IMG_9324red
 
IMG_9346red
Utsikten där är fantastisk, man kan se nästan hela Skellefteå. 
IMG_9311red
Vi tog lite bilder men solen och vinden var inte riktigt på vår sida, så vi bestämde att komma tillbaka dagen efter igen istället. Då såg det ut undefär såhär, då jag och mamma även tog med oss kaffe dit upp.  
IMG_9397red
Så vi vandrade ner igen! Det var den utflykten, hur bilderna till hemsidan blev får ni se då hemsidan är färdig! Vilket jag ska försöka få till inom de närmsta veckorna.

Nu är jag iallafall tillbaka i Skellefteå igen och besökte festivalen som var högpunkten under ens tonår, Trästock. Den jag inte kunnat vara på sen 2013 och även fast det var en fin känlsa att vara tillbaka på området så känns det som att den var som finast då en var 15-17. Men en fin kväll var det med återseende av vänner! 
Idag luktar min hud solkyst och jag har varvat läsning med att somna i solstolen. Har även gått på loppis på folkparken med mamma och mormor som hade som mål med loppisrundan att hitta matriniglas. Vilket hon gjorde och ikväll ska de invigas hos henne. Att vara hemma ändå <3 

V. 28

 
 
Något jag gjorde den här veckan som var planerat: I veckan jobbade jag fredag till fredag så har mest jobbat och längtat til helgen då lite ledighet var efterlängtat. Men haft kul på jobbet också! Men andra härliga inplanerade saker denna vecka var häng med Mimmie och Jenice i måndags! Jenice bor i Karlstad nu och pluggar så vi träffas inte så ofta men alltid lika kul när vi väl gör det! I tisdags hade jag och Linus bokat in en squashmatch och sedan bestämde vi oss att gå på ett pass som ingen av oss testat tidigare: Grit strenght. Herremin så jobbigt, vi tittade på varandra flera gånger under passet då intruktöreren sa vad vi skulle göra här näst och sa med blicken till varandra "Skämtar hon?! nu dör vi nog". Men det gjorde vi inte som tur var, men träningsverken var brutal efteråt! Annat inplanerat var filmhäng med Linus och Linnea och AW med vänner på fredagen. Och vilken fin kväll det var! Jag bjöd in folk till att komma till min bakgård i solen och dricka öl och vin och spela spel och ba hänga, bra kväll blev det! 
 
 
Som inte var planerat innan veckan: Min kedja på cyklen hoppade... så fick gå till ställen och ta bussen istället. OCH kommit in på grafisk design nu till hösten på Umeå universitet! Var väl planernat att plugga det till hösten men man vet ju aldrig med kurser/utbildningar om man tar sig in, men det känns kul och spännande att börja något nytt!  
 
Och något nytt jag gjorde: Har aldrig varit med om att kedjan hoppar så fick fixa det med pappa på facetime som hjälp <3 
 
 
 
Godaste maten jag lagade: Jag prövade något nytt och gjorde hummus på vitabönor, stekte halloumi till och gjorde en nektarin- och avokadosallad till. Mums! 
 
Veckans känsla: Mmm BRA. Mycket bra. Har varit pepp och glad mest hela tiden. 
 
Veckans betyg: 4,5/5

12 Juli

 
IMG_5227redd
 
IMG_5253red
 My Blomquist. Foto och redigering: jag
 
Några bilder på My som vi fotade för några veckor sedan

Jag jobbar på, träffar vänner och ser film, spelar scuash och går på ett hemskt pass med lillebror vilket gör att vi båda nu går som gamla gubbar, jobbar på, ser broadchurch, får besök av lillebror som hjälper mig att fixa min cykel och håller mig sällskap medan jag diskar, hänger tvätten och dammsuger och sen åker han hem. Fint häng ändå. Och fin vardag. Jobbar till på fredag sen tar jag helg och då kommer några hit för aw och sen drar vi ut någonstans i sommarnatten!
 

V. 27

 
Något jag gjorde den här veckan som var planerat: Jag har börjat jobba nu så har väl mest spenderat tid där och planerat livet utifrån det. Men det är kul, tycker om mitt jobb! Dock himla tråkigt att jobba då det är så fint väder ute och alla ens kompisar hänger vid nydala i solen.. Annars det andra enda planerade denna vecka var att köra spinning med Mimmie och Linus. 
 
 
Som inte var planerat innan veckan: Mest spontana grejer denna vecka, skoj! I onsdags blev det en aw på orangeiet med några härliga, sån grej man borde göra oftare! Hängt ute på filt i solen med Nelly och Linnéa, drack kaffe och åt vattenmelon. Lagade middag tillsammans med Elin och Johanna, så gott, vi lagade detta och drack vin. Nelly joinade oss lagom till efterrätten som bestod av vit chokladmousse med lime, mynta och granatäpple, vilken pangkväll alltså! Sen har jag även hoppan in och jobbat två extra pass.   
 
Och något nytt jag gjorde: Gjorde pizza på tunnbröd, vilket blev supergott! Och hörde talas om miljölägenhet, vilket Johanna bor i. Så bra och spännande grej! Hon kan på en skärm i hallen sen hur mkt energi hon förbrukat och om hon gjort av med onödigt myket osv, och de betalar för varje tvätt, vilket kanske känns lite dyrt men då blir man mer medveten och tvättar inte onödiga tvättar!
 
 
Godaste maten jag lagade: Pizzan, vilket är en ny favorit och efterrätten vi lagade mmmm
 
Veckans känsla: BRA och trött, känns bra att vara tillbaka och jobba men är så mycket tröttare på kvällarna nu, vilket ju är förståerligt.
 
Veckans betyg:  4/5 haha, ger jag någon vecka någonsin ett annat betyg? 

V.26

 

Något jag gjorde den här veckan som var planerat: Körde punch out med Mimmie (så jobbigt men så kul), åkte till Skellefteå, hölll en presentation för Skellefteå Kraft, hängt med Stina, gått upp för falkträskberget och fotat mamma där till hennes hemsida, gått på stadsfesten lördag och gått på kalas för mina kusiner igår.  
 
Som inte var planerat innan veckan: Introducerade Linus och Linnea för både Iksu och scuash och tror jag lyckades värva dom till att bli mina nya regelbundna motspelare 🙌🏼 gått på yoga och blev superspontan och köpte till en stadsfestenbiljett även till fredagen. Blev förfest hos Frida och Sofies föräldrar där vi körde drinktävling (kom stolt tvåa ✌🏼) men det vet ni ju redan. Och så kör vi en liten bildbomb på det👇🏼
 
 
 
 
<3<3<3
 
Och något nytt jag gjorde: Det här med att gå upp för berg är ju inget jag brukar göra, men har fått för mig att jag vill bli en sån så är väl en bra start.
 
 
Godaste maten jag lagade: iofs inget som jag lagade men pommesen i lördagsnatt var jäkligt goda
 
Veckans känsla: Den började lite tveksam men avslutades på topp med en superbra helg med stadsfesten och vänner som tar upp medlebetyget ganska rejält<3
 
Veckans betyg:  4/5. Min sista lediga vecka var detta innan jobbet sätter igång på tisdag.

stadsfesten

Igår var det äntligen dags för stadsfesten! 
IMG_9240red
Det var så varmt och skönt ute så jag tog ut sminket och en spegel och sminkade mig till ljudet av att pappa fixade med sin cykel. 
IMG_9244red
 
Och med en solande lillebror som sällskap
 
IMG_9250red
Bästa sminkljuset är ju ändå vanligt dagsljus 
 
IMG_9260red
 
 
 
 
IMG_9268red
Efter ett tag såg jag ut ungefär såhär och var taggad! Kvällen fortsatte hos Frida och Sofies föräldrar där vi körde drinktävling och min kom tvåa✌🏼 och sedan in på området för dans, häng och allt sånt där som hör stadsfesten till. Ikväll kör vi igen💃🏼

RSS 2.0