15 November

Igår var internationella diabetesdagen och för första gången sändes även Diabetesgalan. Igår var en helt vanlig men väldigt ovanlig dag för mig. Vanlig för att jag ändå tänker diabetes 24/7 men ovanlig för jag fick prata om det i olika medier. Den började såhär:
 
 
Jag hade fått frågan av P4 västerbotten om jag ville vara med en sväng i morgonprogrammet och prata om hur det är att leva med diabetes idag och vilka fördomar en möts av. "Allt för att minska okunskapen i samhället kring sjukdomen!" svarade jag! Så kl 07.00 befann jag mig på Svergies radio här i Umeå och drack kaffe och pratade en liten stund om det. Vill man lyssna i efterhand så finns det här!
 
Nu mer till den vanliga delen av dagen. Ungefär kl 8 befann jag mig sedan på skolan i ett grupprum tillsammans med Nelly fram till kl 16. Det börjar märkas nu i skolan att det är sluttampen inför jul, sådär som det alltid blir, supermycket på en och samma gång. Vi tog dock såklart paus och carpade solen pga det är ett måste då den väl hälsar på!
 
Där emellan fick jag även göra en intervju med SVT för en artikel på webben, här kan ni läsa den! Tycker det är så himla på tiden att diabetes får tar mer plats i media och uppmärksammas så att kunskapen ökar för sjukdomen hos allmänheten. Och då kanske en själv vågar prata mer om det om det blir mindre stigmatiserat. 
 
På kvällen var det som sagt Diabetesgalan och Nelly, Natta och Mimmie kom hit för att äta middag och se galan tillsammans. Tänk vilka fina vänner jag har som tycker det känns viktigt att se galan med mig <3 

✨ Linnéa x2 födelsedagsfest ✨

Hade ju födelsedagsfest i lördags tillsammans med Linnéa! Hade en så himla kul kväll, jag tycker vi kollar igenom den!
 
IMG_1016red
Förberedelserna började redan 12.30 då jag gick de korta 96 stegen hem till henne och började blåsa ballonger och förbereda priser till kvällens vinnande lag. 
 
IMG_1018
I prispåsen låg bland annat en tavla med en bild på mig och Linnea, mkt fin bild haha 
 
IMG_1022red
Stora silvriga ballonger är ju så himla festligt!!
 
IMG_1043red
kl 18.00 var vi redo och folk började ramla in en efter en
 
IMG_0470red
tex Jesper! 
 
IMG_1078red
Victor! 
 
IMG_1083red
(babe)Jennifer! 
 
IMG_1058red
 Jacob!
 
IMG_1068red
När alla kommit så delades de in i lag och slängdes ut på tipsrunda med tema: Linneá och Linnéa. Såklart!
 
IMG_1061red
Elin och Johanna 
 
IMG_1060red
 Hur cool var inte Johanna i sin rosa peruk då?!
 
IMG_1073redLinnéa nummer 3, förvirrande med tre stycken Linnéa på en fest haha
 
IMG_0528red
Andra uppdraget våra gäster fick var att ta en kreativ lagbild. Här har vi lag: Olof, Vicor, Jens och Agnes!
 
IMG_0547red
Men vinnarna av mest kreativa lagbild har vi här! Lukas, Nelly, Jennifer och Amanda 
 
IMG_1145red
 
IMG_0560red
 
IMG_0563red
 
IMG_1084red
 
IMG_1076red
 
IMG_0568red
Sen varvade vi häng i köket med Jag har akdrig/pekleken/ sanning - Jenga i sovrummet. Funkar som vanliga jenga fast med en tvist. På varje kloss har vi skrivit påstående/frikort / häll i glaset som den som drar ut/gruppen svarar på/gör , den som drar ut klossen som gör att tornet faller dricker upp det som blivit upphällt i glaset under spelets gång. Tips tips, superkul! 
 
IMG_1108red
 
 
IMG_1095red
Min birthdaygirl-kompanjon<3 
 
IMG_1120red
Sen tog vi oss alla ut ur lägenheten på rekordtid pga danssugna! Så resten av kvällen spenderades på Rouge dansgolv, supersuperkul kväll!💃🏼✨ 

RSS 2.0