30 Juni

I tisdas var det premiär för tisdagsrex för denna säsong. Något som vi såklart kände att vi var tvungna att delta i. Passande nog kom Frida och Norna hit till Umeå för att hänga med. Efter att ha ätit sushi till middag och druckit öl i solen, så styrde vi stegen mot Berghem och hem till Nelly!
 
Nellyyy
Och här har vi na!  
IMG_6790red
 Mimmie kom och joinade oss efter jobbet
IMG_6805red
 Systrarna Karlsson
IMG_6815red
Och hela gänget! 
IMG_6829red
 
När solen försvann bakom träden så gick vi in till Nelly istället och spelade beerpong och klassiska "jag har aldrig" som alltid svävar iväg och går över till roliga historier och diskussioner. Vid tolv styrde vi mot Rex och allt avslutades på max och skrattattacker. Mycket fin kväll. 
 
Nu ska jag cykla till Madde som bjuder på äppelpaj, en sådan jädra lyx!

MIDSOMMAR

Igår var det midsommar, det var en fin en. Jag firande den i Skellefteå och tänkte visa lite hur den ungefär såg ut.
(Varnar för en mindre bildbomb!)  
IMG_6485red
Det gjordes midsommarkransar. 
IMG_6510red
Här har vi kvällens värd, Norna. 
IMG_6495red
Emmeli och Sofie. 
IMG_6527red
 Frida och Daniel
IMG_6537red
 
IMG_6584red
Jag, Frida, Sofie, Emmeli, Norna och Charlie. 
hund
Charlie fick sig också en midsommarkrans.  
IMG_6569red
 Charlie var även väldigt selfie-vänlig.
IMG_6603red
 
fridaosofie
 
IMG_6635red
Vi körde beerpong (som mitt lag vann!) 
IMG_6639red
 
IMG_6641red
 Och galenpanna
IMG_6681red
Sedan tog vi cyklarna och trampande till Mobacken för där bor Emil! Där spelades det kubb och .. 
IMG_6718red
.. Krocket! 
IMG_6743red
Och vid halv 2 cyklade jag hem efter att ha haft en väldigt fin midsommar! 

21 maj + ett recept

Testade hallon- och avokadoglass igår, över förväntan och tänkte va snäll och rekomendera det vidare!
 
dadlar
 
IMG_6409red
 
Mixa ihop allt till en len smet, klart! Toppa med valfri topping, valde denna gång frysta hallon och lagom mängd kokosflingor. 
 
Idag har regnet aldrig riktigt slutat och jag introducerade Frida för lite kultur då jag tog med henne på utsällningen "okänd Kvinna - 2009- 349701" på Nordanå och den var riktigt bra! "Jag tror jag har hittat en ny hobby!" sa Frida efteråt, vilker jag ändå tycker är ett mycket gott betyg! Såg sen på kvällen "Me before you" på bio med mamma och mormor, mycket mycket fin film!    
Imorgon hoppas jag på sol, även fast en inte ska låta vädret definera sommaren, men det vore himla fint att bara spendera morgondagen i en solstol med en bok i handen. Om en får drömma alltså. 

20 Juni.

20 Juni tycker jag låter som ett så fint datum och denna 20 Juni har jag spederat med mormor och vandrat runt bland second hand och fikat på Röda korset. Detta blev mina fynd:
 
 
IMG_6376red
 Vad mormor säger nog är en sockerskål men jag tänker använda som kruka! Här får den agera vas till de hundkex jag plockade längst vägen. Ynka 20 kr fick jag betala för den!
IMG_6391red
 En klänning som i orginal är från Indiska. MÖNSTER och FÄRG igen! Blir ju som stolt över mig själv. 
IMG_6393red
Mycket fin dag och den fortsätter med serietittande och hallon-avokado glass. 

Hur jag tänker att min sommar ska se ut:

Mina planer för sommaren:

Sommaren spenderas mest i Umeå där jag ska jobba på Gina Tricot. När jag inte jobbar planerar jag att spendera den lediga tiden vid nydalasjön, picknick med bubbel och jordgubbar, hänga på Båten och tisdags-Rex, åka en sväng till Stockholm för att vandra runt i gamla stan och gå på fotografiska. Hade väl önskat gå på en och en annan festival hade hunnits med, så som Trästock eller Bråvalla, men icket. Det får bli nästa sommar helt enkelt!

 

Hur länge ska du vara ledig?

Jag är ledig nu och passar då på att chilla i Skellefteå, men börjar jobba den 23 Juni och har sista passet 12 Augusti. Så ledig ca 2 veckor innan skolan börjar om, får se vad jag hittar på för hyss då. 

 

IMG_0471red

 

Vad ser du mest fram emot?
Sol. Fast just nu känns det väldigt långt bort. Midsommar blir nog fint det också.

 

Vad kommer du köpa inför semestern?

Jag köpte mig fyra nya böcker och en baddräckt. Redo för sommaren som inte verkar vilja komma på riktigt än.

 

 

Kommer du bli brun?

Joo men om solen tittar fram så, blir ganska lätt brun nu förtiden. 

 

IMG_9741red


Vad kommer du äta?
Massa halloumisallad (min nya bästa grej), jordgubbar, nektariner, vattenmelon och fil och flingor de dagaran då jag inte kommer orka laga middag efter jobbet.

 
Vad kommer du dricka?

Öl medan halloumin och majsen grillas på grillen, bubbel och rosé på picknickarna och kaffe på jobbet. 

 

Vad kommer du ha på dig?
Klänningar (också en av mina nya bästa grejer, sååå bekvämt ju), birkenstock, solglasögon, färgstarka nagellack och min rosa bomberjacka. 

IMG_0190red


Det här lyssnar jag på i sommar:
Sommar i P1, ser verkligen fram emot sommarpraten! P3, har på det mest hela tiden då jag bara är hemma och gör allt och ingenting, poddar i vanlig ordning och jobbar på den perfekta sommar spotify-listan.

 

 
Vad oroar du dig för?
Att jag i slutet av sommaren kommer känna att jag inte tagit vara på den. 


Hur kommer du minnas din semester sen i september?

Lugn. Men helt ärligt så kommer den rastlösa delen av mig nog vara rätt så taggad på att gå tillbaka till skolan och mottagningen av de nya studenterna. Och så kommer nog september mest bestå av pirr och nedräkning till Island som det ju bär av till i slutet av månaden! 


9 Juni

Jag har de senaste dagarna låtsas som att jag inte är student och shoppat en del grejer. Och jag tänkte visa vad:  
 
IMG_6335red
Vita "Birkenstock" som då inte är äkta birken men fina och SKÖNA ändå. Från Ica Maxi av alla ställen, tips tips!
IMG_6346red
Böcker! Fyra nya och jag älskar den känslan. Blev dessa ovan och jag ser fram emot att spendera sommaren med dessa. Helst ute i solen vid någon strand eller på min bakgård med en kopp kaffe i handen.  
IMG_6352red
Sen har jag köpt en hel del kläder också, hehe, men vill bara att ni ska uppmärksamma att det är FÄRG och MÖNSTER ni skådar! Hade ju som nyårslöfte att ha mer färg så, tadaaa. 
IMG_6358red
Och såhär tänker jag att alla mina lediga (och förhoppningsvis soliga) dagar ska se ut! Fast att min matta ska vara utbytt mot gräs, alternativt sand. Bikinin är ny och kommer från Lindex och soliar från Gina! 

3 Juni

Här har det ekat tomt mest för att jag hållit på att bollas mellan stressen och rastlösheten. Men nu är det över. För allt i skolan är inlämnat och jag har gått klart 2 år av 3 på utbildningen. Herremin. Annars där emellan har jag hunnit börja jobba på Gina tricot, varit på spa i Luleå med mamma och mormor, varit Brännbollsyran men mest hejat på Nederlaget och Dickhunters1337 och hängt på brännisfesten, upptäckt en strand 5 minuter cykelväg från mig, bränt mig på näsan och tagit årets första dopp! 
 
Jag har också hunnit med att vara konferencier tillsammans med Madde på 3:ornas examenssittning, tänkte att vi kunde kika på lite bilder därifrån, där jag var lite mingelfotograf.
 
lskdhfs
 
IMG_6191red
 
IMG_6194red
 
IMG_6222redd
 
IMG_6225red
 
IMG_6245red
 
IMG_6278red
 
IMG_6275red
 
IMG_6313red

RSS 2.0