Life is to short to drink carppy coffee, cry over boys who don't care and inte fara på festival och skriksjunga med i låtar till stört bra band. Så det så.

Emmaboda förra sommaren
 
Igår beställde jag och Mimmie biljetter till Bråvalla festivalen, biljetten var ganska dyr men efter att ha kollat igenom vilka artister som ska dit så är det ju inte så mycket att fundera på egentligen. Se själva bara:
Kanye west, Adrian lux, King of leon(!!!!!!), Axwell Ingrosso, Den svenska björnstammen, Iron Maiden, Imagon Dragons, Lana del ray, Sam Smith, The hives, och detta är inte ens hälften.
 
Åh pirrig i kroppen av bara tanken, som en mix av det här↓
 
  

There are years that ask questions and years that answer.


Igår fick ett sms med frågan om jag ville sitta på bryggan och sola lite? Såklart jag ville! Så vi köpte med oss mellis och kaffe för att sedan njuta av värmen och en få en försmak av sommaren. På kvällen vet jag inte vad som flög i mig men for ut och sprang iallafall. Bara för att bli påmind av benhinnorna varför jag inte gör det oftare..
Idag är det fredag och även fast det är som helg hela veckan för mig så är det något extra fint med just fredagar! Har spenderat dagen med att klista in bilder i fotoalbumet (lätt bästa grejen jag har som rutin, att varje halvår framkalla bilder och klistra in i fotoalbum, så mycket roligare än att ha dom i massa mappar på datorn) och tagit upp mitt game of thrones tittande, himla bra serie det där. Ikväll har jag turen att få vara med Mimmie, bra start på helgen.  

23 april.

Idag landande bilderna som jag framkallat i min brevlåda. Så passade på att byta ut lite kort på väggen. 
Lite Asien måste ju få vara med, såklart.
Mamma och pappa fick också vara med på ett hörn.
Sen fick Pelle också vara med och den kanske 2-3 år gamla bilden på Mimmie och Frida fick stanna kvar för jag börjar alltid le då jag ser den♥
 
Annars så har jag bakat världshistoriens fulaste muffins idag, men goda var dom. 

One day I´ll wake up and you´ll be lying there next to me and maybe then I´ll make time for breakfast and stop hating mondays.

Jenice på Rinjani, Lombok. 
 
Sen sist har jag och Mimmie strosat runt på solbacken bara för att. Ätit bio-popcorn och sett spiderman med Frida. Framkallat 287 foton som jag hoppas landar i min brevlåda snart. Blivit med jobb (wiihoo) och ganska så spontant drukit vin och dansat i lördags vilket resulterade i en riktigt bra kväll. Suttit ute i solen som värmt på så mycket att jag fått flashbacks till de bekymmerslösa dagaran på Gili. Men sjukast av allt är att jag och lillebror fick veta att om några veckor far vi till London hela familjen och att vi ska på warner bros studios ( Harry Potter nörden i mig gör glädjedans!!) åh längtar!

Lite Asien

 
 
En liten blandad mix av bilder från Asien. På söndag har vi varit hemma i 4 veckor, nu i efterhand känns det helt sjukt att vi faktiskt varit där. Bästa två månadrna ever. Längtar tillbaka. 

Tionde April Tvåtusenfjorton.

 Lite ur mobilen från senaste tiden:
     
 
För några veckor sedan stod jag och Mimmie och poserade inne på toan (som sig bör på fest) och även fast det var party dissade vi inte earth hour utan släckte alla lampor och tände massa ljus. Mysigt!
 
Äter mest detta till mellis och läser denna↑
 
Har hjälp Lillebror med stora beslut på ica och gått promenad med Stina. 
 
Har nog köpt mig sommarens favorit och slår in roliga paket. 
 
Där emellan har jag haft chath up fika, tagit mig ut på årets första springtur i ett försök att bli av med lite frustrationen, gått på retromässa med mormor och Bertil, dansat på 21 års fest och klarat en bana i candy cruch som jag varit fast på i flera månader (just detta faktum förtjänar egentligen typ 100 uttropstecken!).
Imorgon tas steget att söka högskola och sen spenderas resten av helgen i Luleå.
 

Some hearts understand each other, even in silence.

Blev med av med allt slitet hår (sååå skönt att slippa de ofrivilliga rastaflätorna i topparna,hehe) och blev med ny hårfärg igår, lite ljusare än vad jag brukar ha, nöjd!
Blev även återförenad med mitt älskade halsband som varit på lagning, så känner mig nu hel igen.
 

RSS 2.0