En måndag i februari.

 
Efter en inte så lugn torsdagskväll med både skogis+karaokekväll på lokal och en hemgång kl 05.30 så blev helgen ganska naturligt lugn! Vilket var otroligt skönt må jag säga. Nu är vi inne i tentastressen och en kommer väl vara ångestig och eländig fram till fredag då man får tillbaka livet igen. 

18 februari

Har fått hänga med lillebror två dagar i rad nu, den lyxen asså. Han har ju bott i Jönköping ett bra tag men nu flyttar han och hans tjej till Umeå vilket jag tycker är superduper! 
Eftersom han hunnit hem till Skellefteå en sväng och tog bilen bilen hit till Umeå så kunde han ta med lite grejer som jag köpte på ikea under jullovet och endel julklappar som jag sjäv inte kunnat ta med på bussen. Bland annat dessa kuddar, så nu har jag några fler färgklickar i rummet mitt. Annars har vi varit effektiva då han har varit på arbetsintervjuer har jag pluggat, vi har lagat middag och även utnyttjat det faktum att vi idag haft en bil. Så nu är jag både med tv och dammsugare, woopwoop! 
 

.

Och så var den helgen över och den har varit en fin en.
 
I fredags, efter föreläsning och lite tentaplugg så styrde jag, Hanna och Nelly stegen mot stan för att äta middag tillsammans på Vezzo. Sååå gott!  
 
Sen spenderade vi resten av kvällen på folketshus där First Aid Kit spelade och där vi volentärarbetade som scenvakter, vilket bettyde att vi fick se konserten gratis och stå längst längst fram utan att behöva trängas ( medan vi höll koll på den väldigt lugna publiken) 
 
Dom var så bra!! Efteråt hjälpte vi till att plocka ihop och sen fick vi gå hem, så värt.  
 
Lördag, alla hjärtans dag, inflyttningsfest och en riktigt rolig kväll som en fick betala sitt pris för dagen efter. Men det var det värt. Nu tillbaka till vardagen, tentaplugg och känslan av att inte förstå någonting. Men allt faller nog på plats snart. Förhopnningsvis. 
 

Elfte Februari.

Lite blandade bilder ur en mobillins från de senaste veckorna. 
 
Jag var hemma i Skellefteå i helgen vilket alltid är lika fint. Träffa kompisar, familjen och känna på skellefteå-tempot igen. Åter tillbaka i Umeå där det känns som vår fastän det är februari, jag lär mig om EU:s politiska system, jag blir bjuden på hemmagjorda semlor och får hänga med bland annat människorna ovan, vilken lyx ändå.  

Jag är inte beredd att dö än

Jag vill tipsa om denna dokumentärfilm om Laleh som finns att se på Svtplay! Gillade den massor
 
Genom filmen förstår man hur driven hon är och att det är hennes egen drivkraft som tagit henne dit hon är idag.
Hon säger endel fina saker
 
Berättar fina historier
 
Och en heldel kloka ord.
 
Snälla se den, rekommenderar verkligen
 
 
 
 

4 februari.

Varje morgon den senaste veckan då jag äter frukost så har jag tackat mig själv för att jag orkade göra denna granola i helgen! Det är super enkelt och superduper gott! Baserat på det här receptet för den intresserade.  
 

RSS 2.0