DOLCE

För ett tag sen då det var mycket, skeva prioriteringar skedde som att skolan fick ta stryk och matlådorna aldrig lagades. Men tur att det var roliga grejer som tog upp min tid, alltså mottagningen. Men mellan aktiviteter, plugg, böcker som borde ha lästs, bakfylla och grupparbeten så träffade jag och Greta Umeå-banden Dolce en söndag för att skriva reportage (greta) om dom och fota (jag). SÅ KUL och givande och intressant och fint att få träffa två så vettiga människor som verkligen brinner för det dom gör. 
 
Ungefär såhär såg deras replokal ut: 
IMG_2631red
IMG_2625red
IMG_2682red
IMG_2627redGreta förberedde frågorna och såg proffsig ut
IMG_2633red
IMG_2677redPå väggarna diktaterades budskap.
IMG_2639redOch överallt på golvet fanns regnbågen i form av rester av färg. 
IMG_2663red
IMG_2675red
IMG_2647red
 
Och här har vi självaste bandet, Dolce, Anna och Leopold. 

27 Septemer.

IMG_2801redNu är mitt soffbord på plats  
IMG_2804red
 
Jag tycker det blev fint och gillar att bordet känns rätt "lätt" då det är glasskiva på. Det är från Ikea för den intresserade. IMG_2810red
 
Det här är nu min nya favoritplats hemma. Nu då jag har tre rum i ett, kontor, sovrum och nu även vardagsrum, wiiiee!
 
Gör ganska söndagia grejer idag, pluggar, går promenad och dricker massa te då förkylningen (och det faktum att jag skreksjöng till all musik i fredags på finsittningen och dansgolvet) gjort och jag nästan tappade rösten.

22 september

 
IMG_2756redHär har jag hängt mestadelen av dagen. Det ser rätt trist ut och det var det också. Skriver hemtenta och försöker hitta tillbaka till det akademiska språket och söker på synonymer till "pepp". Lyssnar även på detta vilket är min nya bästavän i ett försök att hitta fokus. 
IMG_2760redJag fick även prova på atmosfären från min nya skrivbordsplats, har möblerat om eftersom jag köpt en soffa! Men mer om det någon annan dag då mitt nya soffbord har kommit på plats.  
 
Eftersom tentaskrivandet var så tråkigt var det ju tur att Hanna skrev att vi fick komma och käka lunch hos henne. Så vid 13 traskade jag över till andra sidan Ålidhem för att äta lunch, dricka kaffe och snacka ovettiga men mest vettiga grejer med henne, Nelly och Greta! Hemma igen och stirrar på texten men håller ut för ikväll får jag träffa Mimmie och äta kladdkaka, det hörrni, det blir inte dåligt! 
 
 
 

And all at once summer collapsed into fall.

Snörde på mig skorna för att promenera ner till stan och köpa mig lite nödvändigheter. IMG_2721redPå min väg stötte jag på detta på pedagoggränd. Sånt gör en ju lite pepp!
IMG_2726redMöttes även av fina husfasader. Det är en hel del höst ute vilket är ganska så fint.
 
IMG_2745redÄlskar alla färgexplosioner! 
IMG_2752red
 
Promenadvägen från Ålidhem till stan är väldigt fin om man tittar efter. 
 
Denna helg står i det lugna tecknet. Låter kroppen försöka hitta tillbaka till någon slags balans efter mottagningen och ladda upp inför tentavecka. 
 

15 September.Lite såhär såg sittningen i fredags ut genom folks instagram, rolig och framför allt GLITTRIG kväll må ja säga! 
 
Nu har en fått tillbaka livet lite, försöker hitta tillbaka till något som heter rutin och andas höstluft. Något annat som är kul är att mitt namn nu kommer gå att hitta lite här och var i tidningen vertex där jag nu frilansar som fotograf. Här dyker mitt namn upp första gången, då jag och Greta träffade bandet Dolce.

10 September

 
Lite tomt och tyst här pga att jag inte riktigt hinner andas mellan skolan och mottagningen. Men imorgon är det fulsittning där min outfit har betoning på ful. Det är Harry Potter tema och alltså min chans att komma över besvikelesen att jag inte fick ett brev från Hogwarts på min 11års dag då jag imorgon kommer vara omringad av hp karaktärer. Det kommer bli kung hörrni. 

1 September

IMG_2609red
IMG_2606red
 
Skolan är igång vilket känns superkul! Och likaså mottagningen, i år är jag inte en av de nya, rädda och förvirrade utan fadder vilket kommer bli awesome! Den drar igång lite på riktigt ikväll med förfest i mitt lilla studentrum och sedan utgång. Woopwoop

RSS 2.0