Göteborg lördag och söndag.

  
IMG_3806red
 På lördagmorgon steg vi upp satte oss på spårvagnen och åkte till röda sten.
IMG_3808redDär inne var det discokulor i taket som reflekterade fina mönster på väggarna. Peppig start på en lördag ju! 
 
IMG_3814redDär drack vi cappuccino och lite vin. Resten av dagen spenderade vi med att vandra runt på gatorna i Göteborg för att sedan fara hem en sväng för att svira om och äta middag med Ellens kompisar på resturangen Dubbel Dubbel. Mycket god mat!! Sedan styrde vi vidare kalaset till Dansken för att dricka vin och ha det bra. Mycket fin lördag! 
 
IMG_3827redPå söndag visade sig Göteborg från sin bästa sida. Sol och otroligt vacker höst! Söndag hälsade vi på en barndomsvän till Hanna, gick på kulturmuseet, åt otroligt god lunch samtidigt som vi blev lite bakissega.  
 
IMG_3857redVi promenarade in i en park och förbi palmhuset som tyvärr var stängt med mycket fint att titta på utifrån också!
IMG_3846red
IMG_3833redvid 17 kramades vi hejdå och tackade för den fina helgen innan jag och Hanna hoppade på bussen till flygplatsen. Framme på arlanda blev det nästan en liten klassträff då vi totalt blev 4 stycken från klassen och fint var ju det då planet blev försenat och vi drack kaffe tillsammans för att komma över den frustrationen.  
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0