Island dag 3

Just nu håller vi på att läsa om postmodernism och andra svåra grejer i skolan, vilket är väldigt tråkigt. Därför kollar vi på hur dag 3 på Island såg ut istället tycker jag.
 
IMG_7625svartvitt
På schemat stod: rida på islandshästar! Vi var ett nervöst och taggat gäng som blev upphämtade i Reykjavik och skjutasde ca 20 minuter ut från stan och ut till stallet. Nelly var redo! 
IMG_7633red
 Vi fick rida en timme vilket jag tyckte var ganska lagom då min häst körde sitt eget race genom att stanna och äta då och då och gå ur spåret. Men vi alla kom fram helskinnade iallafall och efteråt fick man gå till hagen och klappa på hästarna som stod där. 
IMG_7647red
 
IMG_7652red
 
IMG_7659red
Vita och ståtliga. Efter ridturen åkte vi tillbaka till lägenheten, bytte om och gick på nationalmuseet och gick på utställningen om Islands histroia. Spännande!  
IMG_7682red
På kvällen satt vi runt bordet och skrev på de vykort vi köpt dagen innan, njöt av denna utsikt från balkongen och beställde hem indiskt för att sedan få kramp i magen av skratt över Nellys rosa sockar, men det är en helt egen historia. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0